de haren recht omhoog!

http://www.northpointastrology.com/northpoint-journal.html

ongelofelijk

gisteren avond stond ik letterlijk ‘in brand’ mijn hoofd ontplofte bijna, ik heb gevraagd om me te beschermen omdat mijn lichaam niet kon volgen.

maar wouw seg, beetje bij beetje kom ik nu te weten waarom ik zo gevoelig was en ben geworden, niet gevoelig zoals ‘wij’ dat allemaal zo mooi beschrijven nee dat niet maar wel – anders dementieel gevoelig – MAAR wel met de voeten op de grond deze keer, een heel bijzonder krachtige – maar nu even wat pijnlijk voor mijn lichaam – mijn darmkes moeten het ook kunnen verteren hé – vandaar die hoofdpijn die ik al 14 dagen heb –

gisteren wist ik – of er zijn weer veel mensen gestorven in de oorlog – maar deze morgen wist ik – dàt is het niet – om dan deze morgen een bericht te krijgen van een aardbeving in de stille Zuidzee en de zonnevlammen…

het begint me te dagen deze gevoeligheid – dat heel waarschijnlijk ook een groot effect gaat hebben op mijn dagdagelijks leven – slwdwn – leven…

maak er een fijne dag van – tot morgen ofzo…

http://www.northpointastrology.com/northpoint-journal.html

Advertentie

5 gedachten over “de haren recht omhoog!

 1. Het klopt omdat er meerdere berichten circuleren dat deze zomer gepaard zal gaan met enorme omwentelingen, zoals kosmisch als maatschappelijk. En dat dit ook een grote schifting zal betekenen voor mensen die zich niet hebben voorbereid – tegenover het omgekeerde: – wel geheel geprepareerd zijn. De wereld staat inderdaad in brand vanwege de noodzaak van een algehele transitie dat de meest ‘dramatische’ zal worden dat deze lichting/golf/stroom van (mensen)zielen ooit heeft meegemaakt (zondvloedachtige proporties, maar bedenk wel dat die bijbelse mythe nooit op deze aarde heeft plaatsgevonden; wel op de vorige aarde. Ik heb over de komende rampen in ieder geval twee bronnen (boeken) in huis, die ik tot dusverre aan niemand heb bekend gemaakt, maar die aansluiten op jouw klachten en symptomen van de komende ervaringen. Het gaat nu om raadsels die alleen kunnen worden ‘overwonnen’ door je heel beheerst en gecontroleerd op te stellen, en dat is een opgave die voor het overgrote deel van de totale mensheid wereldwijd, die voor hen te veel zal worden. Zij gaan dus ook vertrekken van deze planeet.
  Liefs, xxx

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja het is uiterst veel vertrouwen hebben en ik ben blij dat ik weet – vanuit voelen – wat er gebeurd…
   al heb ik nog zoveel vragen, ik heb vertrouwen…

   Geliked door 1 persoon

   1. Wij – jij en ik – hebben als oude zielen al heel veel van deze drama’s meegemaakt – zoals bijvoorbeeld dat alle vulkanen op aarde tegelijkertijd tot uitbarsting komen, zodat er alleen duisternis bestaat en geen elektriciteit beschikbaar is door stroomstoringen. Dán is het enige wat je kunt doen (voor een periode van 3 dagen duisternis) mediteren en contact maken met je gidsen die jou zullen vertellen wat je moet doen. Dat is 3 dagen in stilte en rust doorbrengen en dat lukt alleen hen die werkelijk innerlijke rust kennen en regelmatig ervaring ermee opdoen. De rest van de mensheid raakt volkomen in paniek en overlijdt aan die spanningen. Zij komen aan op een nieuwe aarde waar zij hun 3D-levenstraject kunnen afronden.

    Geliked door 1 persoon

   2. ja ik snap helemaal wat je schrijft helemaal.
    – met 3 dagen kom ik precies niet toe – hahahaha –
    ik ben klaar voor de inwijding – knipoog –
    ook dàt is een proces…
    xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s