zo het is af!

ziels licht voor volwassenen is af!

16 dagen schrijven, en af.

ik heb voor mezelf een soort statement gemaakt om het op wereld autisme dag af te schrijven.

en ja het is gelukt.

maar het heeft wel wat uitdaging gevraagd, ik heb gemerkt bij mezelf dat ik toch zelf schroom moest overwinnen en mezelf echt over een grens moest sleuren om te schrijven wat er moest geschreven worden – uit de losse pols – .

gewoon wat ik weet ervaren heb en doorleefd – ja ook door de modder – heb ook gewoon durven in een kader te gieten en er een soort – zoekkaart – van te maken om het niet te technisch en te vaktechnisch te maken, het gaat over voelbeelden niet over beelddenken, een groot verschil!

de vraag van mijn schrijfwerk was vanaf 28 februari – hoe kan ik de lezers – groot en klein – laten voelen wat innerlijke beelden taal eigen wil zeggen – beelden taal vanuit de dromen, oh hemel hoe een taal dàt is vanuit verschillende hoeken bekeken!

hoe leg je uit aan mensen dat je zeer waarschijnlijk in de eerste instantie droomt vanuit collectief gestuurde energetische beelden gemengd met die van u omdat dromen nu éénmaal regulatie is…

ik heb diep in mezelf moeten gaan uit vissen hoe ik het vroeger deed in de spreekruimte van mijn therapeut die me zei als ik en mijn dromen had uitgeschreven en ze had getekend en ze had gekaderd in kernwoorden en dàn in zijn spreekkamer mijn werken naast elkaar lagen en hij me steeds ‘onderbrak’ als ik zei toen droomde ik dit – dan zei hij – dat is strategie – dat is collectief gestuurd – dat zijn ingekerfde collectieve beelden – dat is vooraf ingevuld beelddenken – VOEL is wat je nu wil zeggen in die droom VOEL!

VOEL!

dan schreef hij de woorden op die ik meermaals herhaalde in het gesprek en ik moest dan tijdens het klappen in de handen snel het eerste woord zeggen dat ik wenste te zeggen, en toen pas leerde ik wat mijn echte innerlijke beeldentaal was en toen ging er voor mij pas een wereld voor mij open!

weg de beeldentaal en de woorden die van mijn innerlijke criticus kwamen, weg de stem van het duiveltje, al moet ik eerlijk zeggen het is nu nog steeds geen simpele opdracht om die stemmen en die innerlijke beelden taal van mezelf te blijven vasthouden.

al weet ik wel heel goed wat mijn mediamiek kanaal is en die kan ik behouden en versterken en daardoor zijn mijn dromen heel wat duidelijker en helder geworden, ik weet wat ik droom en ik kan ze ook beschermen als het energetisch de smogruis wat te veel is.

dàt is wel confronterend geweest terwijl het schrijfproces omdat ik het plots gewoon beschreef, nu weet ik dat mijn training niet voor niets is geweest.

eigenlijk is het ongelofelijk hoe mijn werk als mala maker daartoe heeft bijgedragen, want mala’s maken vraagt veel ervaring, kennis en heel veel vertrouwen en durf ook wel, je moet durven, edelstenen zijn krachtige natuurlijke materialen, ze leven, dàt is ook een kunst om dat goed te voelen.

ach ja, ik ben verschoten als ik schreef, dikwijls gedacht, zal ik dit beschrijven? is dit een meerwaarde?

ja dus om je voelbeeld te leren kennen is het nodig…

trouwens het woord voelbeeld – is een vakterm trouwens – het voelbeeld – voor mensen die blind zijn, voelbeeld… een prachtwoord is het…

het voelbeeld is het antwoord dat je voelt vanuit je hart…

ach ja hoe complex is het schrijven van alles wat onzichtbaar is en waarbij de mens vanuit zijn verstand naar zijn hart ziel en geest moet overschakelen en daarbij zich kan klaarmaken om ook de universele energie te ontvangen in heel zijn lichaam en in zijn aura en daarbuiten…

hoe complex is het om de mens – ook al zijn ze mediamiek – te laten voelen dat het voelbeeld een zeer breed geheel is ver buiten de chakra’s als je éénmaal weet hoe je lichaam ook voelbeelden heeft die het opvangt…

als ik schreef dat we maar 20% procent van ons ZIJN gebruiken en ons wezenlijkheid alleen maar van het woord kennen, wie ben ik dan als ik dit schrijf voor volwassenen?

wie ben ik dan?!

tja, het zal zo zijn…

het boekje voor kinderen – de voorloper van dit boek, werkt bij mij nog sterk door, wat gaat dit boek geven als het gedrukt als fotoboek op mijn tafel ligt binnen 5 dagen…

in die maand en een week zijn er ook serieuze shiften geweest in mezelf, pijnlijke waar ik zelf ook van moet helen, dju toch…

ja idd de tarot legging van 2 januari heeft idd veel in haar ‘buik’ gehad dat er is uitgekomen in de loop van de eerste 3 maanden, ja loslaten hé, heel veel loslaatwerk, het ging ineens en het was ook super moeilijk, zeer gevoelige materie en jawel ook weer rouwwerk…

ok goed, zo is het in mijn leven nu op dit moment…

vandaag laat ik mijn boek in druk gaan, dan zorgen voor onze hoogzwangere poes die denk dat ze alles nog kan met haar hoogzwangere buik – als mijn hoofd erdoor kan volgt de rest – oei toch niet – miaauw miiiiiaaaauuuwww – dus ja dàt moet ik wel even ondersteunen de laatste dagen, en dan op mijn gemakske naar zee vertrekken. – ja straf hé nu de poes kan bevallen weet je plots ook weer waar je nest is – knipoog – …

en dan nu

ik wens jullie een fijne vakantie!

Advertentie

2 gedachten over “zo het is af!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s