Musical over de nieuwe sprookjes – koninggaming – hansje&grietje

Ik ben 3 dagen uit mijn kot gekomen!

ja ikke!

niet te geloven!

3 dagen!

aan de afwas gestaan …

yes het was top!

het was top!

ik ben nu sinds 28 februari aan het schrijven – morgen een maand, ik ben nu halverwege mijn 2de boek – eerst de kinderen nu de volwassenen – en ik voel dat dit mijn werk gaat zijn dit jaar.

het is heerlijk!

en weet nu ook dat ik de kans moet nemen om naar buiten te komen en met een doel – mee gaan helpen in de ouderraad van de school – mijn man zit mee in de ouderraad bestuur – en ze organiseren altijd de catering op activiteiten van de school.

yes de 3 jaarlijkse musical – 3 dagen uitverkocht telkens weer – 5 voorstellingen in totaal –

over de nieuwe sprookjes en de zoektocht naar ‘bereik’ in het midden van het hansje en grietjes woud – zonder de boze heks en de wolf – deze keer, dus echt wel nieuwsprookje…

de zoon bij de zangers – ja idd – en hij heeft gezongen, ja hij vond het eigenlijk ook nog wel fijn, ik moest 3x vragen of ik het goed gehoord had – glimlachje…

ja nice! nice nice…

ik merk dat ik in mijn hart heel erg veel liefde heb voor de midden lagere school kinderen en de kleuters – nu waren er geen kleuters – maar die blijven toch op één of andere manier hangen – niet de allerkleinste – zo die leeftijd waarop ze net te klein zijn om groot te doen – maar het wel na-apen – en te groot zijn om nog klein te doen – maar het wel zijn, die is zo heerlijk, zo puur – en bij de grote lagere school kinderen ook weer die tussenfase – ja ik ben daar zo verbonden mee in mijn hart blijkbaar…

dus ik aan de afwas tussen de kinderen en het afwasmachine in de kelder waar de leerkrachten zaten – yes – het was hard werken maar wel fijn…

zo veel geleerd van de – kleine grote en grote kleine mensen – die zich heel belangrijk voelen – en grote mensen die klein bleven maar wel groot zijn – mensen die me raar vinden én kinderen die een goeie dag kwamen zeggen omdat ze me vorige week hadden gezien – die met haar kleuren en edelstenen – op hun jobbeurs…

ik voel dat ik er gewoon mag zijn en dat mijn werk – mijn energetisch werk – echt wel effect heeft door gewoon te zijn – het glas poesten en afdrogen – heeft iets – het ligt me wel – .

kinderen zitten in mijn hart, de diamantjes pik ik er zo uit, ze gaan met me mee een heel leven lang.

in energie verbinding want ik sta nooit aan de poort mijn zoon op te halen, altijd ‘aan het pleintje’ nooit in het volk, of ik moet een reden hebben.

het kot is dan de auto en het pleintje – het is prima! – zo.

0 energie verlies buiten dat mijn lichaam goed is verschoten van het sleuren met emmers om het water zuiver te houden en wat warm, is er uitsluitend veel plezier geweest en weer veel mensenkennis skills kunnen opdoen, ik blijf het zo boeiend vinden heerlijk!

ook omdat de zoon dan gemotiveerder ging zijn om zijn best te doen, wat ook heel goed gelukt is – ik heb altijd gezongen mama! – yes schatje ik ben trots dat je dat hebt gedaan…

ik ben blij, heel blij het was aangenaam om onder de vele 100den mensen te zijn die ik dit weekend mocht ‘ontmoeten’ niet persoonlijk maar energetisch ik kreeg er energie van!

nieuw voor mij, yes yes yes …

ik ben dus blij!

en klaar om terug te beginnen …

schrijven aan het vervolg voor volwassenen…

yes

Pluto mag in het Aquarius tijdperk echt zijn werk doen, yes yes yes

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s