& toen kwam dit…

Ik heb misschien ‘geluk’ omdat ik al van kinds af heel hoge stress heb gekend – door autisme en het pesten – dat ik nu op mijn 49ste thuis ben in mijn herstel van vele stress gerelateerde gezondheidsproblemen.

Ja idd van kleins af aan fysieke en mentale stress dat mijn lichaam helemaal ondersteboven heeft gehaald.

Elke dag pijn fysiek, elke dag met een pijn barometer tussen – 5 en 9 – vanaf puber – 13 jaar. – endometriose hakt er serieus in hoor –

Je gaat het overleven anders bekijken en het – onderste uit de kan halen – zodat je op alle vlakken sterker kan gaan staan voor wie je bent in de kern van je eigen wezen.

Dàt is blijkbaar luxe, ik noem dat humaniteit…

Bewustwording is essentieel natuurlijk…

Ik schrijf vandaag de 50blz van mijn ‘foto’ boek 30 op 30 – over het onderwerp – lichtkinderen – hoe het komt dat kinderen nog geconnecteerd zijn met de ziel en het bezield zijn echt universeel ook kunnen gebruiken.

Ik heb nu al door dat er een 2de kinderboek komt dat gaat over empathie gezien op het energetisch vlak in – het wezenlijke hart – dat ze hebben.

Vandaag zag ik dit filmpje bij Jan Bommerz zijn fb pagina.

ik schreef er een reactie onder;

“ik lees nu boeken met deze wijsheid en kijk op – niet vanuit het zien maar wel vanuit het kijken – die eind jaren 60 en in de jaren 70 zijn geschreven. Ze vertellen nog dàt wat we nu volledig aan het verliezen zijn. Dit op ongeveer 45/50 jaar tijd. Dàt is snel zeer snel … Ook op dit moment ben ik aan mijn 2de kinder en ouderboek bezig waarvan de uitgever zei – ik snap het niet – nochtans is het simpel als je iets van je kern – oerkern en oerweten en natuurlijke verbinding met het leven – universele liefde – hebt behouden en mogen behouden en of zoals ik hebt terug mogen leren kennen na tig jaren Jungiaanse diepte psychologie te volgen. Ik vraag me letterlijk af of we als volwassenen onze kinderen echt ‘moeten’ gaan leren dat ze helemaal ok zijn als ze gaan creëren vanuit de oerkracht, oerkern en het alles wetende vanuit het hart de bezieling en alle chakra kleuren in de wereld waarin we nu leven. Overleven is niet leven, voor geen enkel individu, en helaas dàt wat we massaal doen, alleen zo noemen we het niet… Ik wil je nogmaals bedanken en wil graag aansluiten hierbij met het bekend en essentieel filmpje Anna Verwaal.

 https://www.youtube.com/watch?v=bZ6gLGCy84o

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s