Universele LIEFDE

Dé helende kracht van universele liefde, wat is dat?

Eens je die liefde kent ga je gewoon anders om met alle leven.

Het is een onomkeerbare verandering op alle vlakken op alle niveaus.

De intentie is steevast beschreven in de hiëroglyfen in je eigen piramide – zichtbaar en onzichtbaar.

Maar wat is dat nu Universele liefde?

Voor mij is universele liefde iets dat een heus levensproces is, nog steeds.

Ik heb veel van Universele liefde geleerd vanuit de tarot – de kracht – de geliefde – de zon – de wereld.

Ik ben daardoor stilaan mezelf beter gaan ‘liefhebben’ op de vlakken waarin ik me bewust ben, nog niet op die die in de schaduwkant zitten en waar ik nog mee worstel en zeker die liefde die me in de dualiteit brengt in verbinding met ouders, partner, andere relaties.

Als ik kijk naar hoe ik in het leven sta, ook al heb ik harde noten en lessen voor mijn voeten gesmeten gekregen, weet ik dat ik toch vanuit universele liefde kijk naar het leven van mezelf en de andere.

Ook al is een grens een grens en die is duidelijker met de levensjaren.

Mijn hart mijn ziel en mijn universeel creëren staat ook dichter bij mijn eigen ‘liefde’ en mijn universum geluld in liefde.

Toch is het best pittig om de éénheid te verzoenen mét de éénheid, in mezelf en buiten mezelf en die toe te laten vanuit de buitenwereld naar mezelf toe.

Universele liefde, voor mij een proces van on voorwaardelijkheid, overvloed, kracht, geliefd zijn en lief hebben, in mijn en dé wereld.

Ik heb vooral hoop in universele liefde en dàt geeft mij een drive in mijn leven om te doen wat ik kan doen en te leren wat ik er van kan leren.

Ik blijf me verbazen van haar kracht in mijn leven.

Wat is voor u UNIVERSELE LIEFDE?

Advertentie

6 gedachten over “Universele LIEFDE

 1. Antwoord: Universele liefde is onvoorwaardelijke liefde die geen onderscheid maakt tussen medemensen onderling, zoals huisdieren ook die gave of karaktereigenschap kennen. Déze onvoorwaardelijke liefde zendt een uitstralende kracht uit naar de buitenwereld die iedereen kan ervaren en voelen. Dat is dus nadrukkelijk wat anders dan gezinsliefde tussen gezinsleden. Universele liefde betekent dat dat je zonder onderscheid des persoons iedereen als gelijkwaardig beschouwt en bereid bent om iedereen om je heen de helpende hand aan te reiken. Daarom een helende kracht! 🙂

  Geliked door 2 people

  1. Oh dankjewel voor deze goeie duidelijke en onderbouwde uitleg over een kracht die we voelen in onze éénheid van ons leven in alle geheel.
   Ik ga deze tekst vertalen naar kindertaal en u vanachter in het boek vermelden.
   xxx
   Dankjewel.

   Geliked door 1 persoon

   1. Geen dank, want het ‘toeval’ (dat niet bestaat) wil dat ik deze week (morgen of overmorgen) mijn aangepaste versie van manuscript ga opsturen en dankzij dien correcties ben ik nu in staat geweest om de spirituele volwassenheid te bereiken! Dus ook dank voor het vermelden van mijn naam in uw (Vlaams toch?) boek!

    Geliked door 1 persoon

   2. synchroniciteit – ik voor kinderen jij voor volwassenen?! –

    ik ben heel benieuwd naar je boek Jan Willem…

    Ja ik ben nu een 100 bladig ‘foto’ boek aan het schrijven over zielslicht – kinderen – 45 blz voor de kinderen en 45blz voor volwassenen – de ouders – daar komt vanachter de vermelding in van mijn hulpbronnen.

    Trouwens ik heb nog geen uitgever – ik ga eerst in de flow schrijven en het al laten afdrukken – dan even laten ‘volwassen’ worden voor ik opnieuw begin…

    maar ik zoek wel een uitgever – A3 – is een favoriet…

    Succes Jan Willem

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s