het verblind uitzicht

https://www.facebook.com/vincent.vandeputte.9/videos/657434269484607

Tegenwind https://www.tegenwind.tv/

Jan Bommerz deelt de chemische branden in verschillende landen en de vele protesten – dit is niet onze oorlog –

we zijn blind gehouden.

het nieuws is een zoethoudertje geworden…

persoonlijk kijk ik liever naar de fratsen van the sky is the limit dan naar het nieuws.

wat je dan moet doen is achter de schermen kijken, wat een grote tijdhap uit je dagdagelijks budget neemt.

je moet tegen nieuws kunnen die je niet wil zien.

de collectieve schaduwkanten vanuit de vorige ‘oorlogen’ zijn nu nog steeds te voelen maar we beseffen het niet.

kijken achter de schermen van de ballon en de rond bal is echt nodig!

Advertentie

6 gedachten over “het verblind uitzicht

 1. Bedoel je ‘het verblindende uitzicht’? We zijn inderdaad ‘blind gehouden’, maar dat past perfect in een fysieke (3D) wereld waarin alles illusie is, want de kosmische bedoeling is dat WIJ zelf die manipulaties herkennen en bevechten. Alleen daarom is het toch nuttig en zinvol om naar het nieuws te kijken. Dat zijn de instrumenten voor ons om wakker te worden! En het geestelijke zwaard te hanteren! 😊

  Geliked door 2 people

  1. ja idd Jan Willem, ik kijk wel naar het nieuws, alleen al om te weten hoeveel percentage de groentenprijs naar boven is gegaan en wie de koers heeft gewonnen.
   maar ja je hebt gelijk, het is 3D en alles is een illusie en dualistisch idd.
   maar
   wat zijn nog instrumenten voor ons om ons wakker te houden?
   dàt van het geestelijk zwaard hanteer ik – ik wist niet dat het zo werd beschreven – anders was ik al horendol geworden van alles wat ik voel en niet kan lezen…
   maar zoals jij weet – heb je als burger toch een plicht om verder te lezen dan het nieuws als nieuws te geloven en te bekijken, niet?
   xxx
   Esther

   Geliked door 1 persoon

   1. Hele nuttig opmerkingen en vragen Esther! Ik doe een poging om het antwoord te leveren. De zin ‘wat zijn nog instrumenten voor ons om ons wakker te houden’ is een 3D-vraag aangezien je best weet dat intuïtie het juiste antwoord is omdat je niet je verstand moet volgen maar je eigen intuïtie want je hartsbewustzijn.
    Aartsengelen Michael en Gabriel werken altijd met hun geestelijken zwaard omdat dat het oorspronkelijke symbool voor strijd en rechtvaardigheid is. Dat de domme mensheid geleerd heeft om dat zwaard fysiek te gebruiken was óók weer een instrument om hen bewust te laten worden dat de strijd tussen goed en kwaad alleen innerlijk uitgevochten moet worden omdat alles buiten jezelf een illusie is en dáár hoef je je niets van aan te trekken omdat dat niet jouw verantwoordelijkheid is. Alles waar je over twijfelt of waar je niet uitkomt is dus vermoedelijk te verklaren omdat je nog steeds teveel in 3D denkt in plaats van in geestelijke doelstellingen. Begrijp je deze uitleg? xxx

    Geliked door 2 people

   2. ja hoor ik begrijp het helemaal.

    als ik eerlijk ben lukt het me elke dag beter en beter om in 5D te blijven voelen en kijken naar dat wat er is geschreven en ongeschreven.
    al moet ik ook elke dag met mijn zoon in 3D leven – school – is echt iets waar ik heel vaak veel dualiteit in mezelf kan bespeuren.
    geen fijn gevoel.
    ik zit nu in een in between fase in mijn leven en ga wel eens het nieuws voorbij omdat ik het maar even laat waar het voor mij past op dàt moment, maar dat wil niet zeggen dat ik er onbewust voor ben.
    waaraan ik me heel sterk verbaas is – dat de mens zich heel erg laat doen en de verantwoordelijkheid in bewustwording voor zichzelf in de eerste plaats zelfs niet aangaat…
    straf is dat…
    heel straf
    xxx

    Geliked door 2 people

   3. Je hoeft je niet ‘sterk te verbazen’ dat de mens ‘zich heel erg laat doen en de verantwoordelijkheid in bewustwording voor zichzelf in de eerste plaats zelfs niet aangaat…’, aangezien de mens daarin niet is opgevoed en de kerken hebben op dat punt ook sterk gefaald, zoals je weet. Het bewijst dat de mens zelf te lui is om vanuit zijn hart te leven omdat de massa dat ook niet doet. Maar dit zijn letterlijk universele karaktereigenschappen van de gemiddelde mens op aarde (en op andere planeten) met het doel om hem zelf te laten ontdekken dat hij een betere wereld moet leren scheppen. En vergeet niet dat de gemiddelde mens op niveau 1D staat of leeft en dán weet je ook dat je nooit te hoge verwachtingen mag hebben, want dan houd je jezelf voor de gek… En daarvoor ben je te verstandig in spirituele zin! xxx

    Geliked door 2 people

   4. ja idd de mens is niet opgevoed om vanuit zijn hart te leven, ja idd zeker zo ist!

    ik lees nu boeken die van mijn geboorte jaren zijn – eind 60 begin 70 – ik noem ze sprokkelboeken, net omdat dààr nog echt instaat wat je hier beschrijft en wat ik al heel mijn leven voel – leven vanuit het hart –

    zonde dat de meeste hun eigenste universeel weten niet meer durven aan te spreken en op het niveau blijven hangen van 1D – terug naar af omdat ik weet dat babytjes en kleine kinderen een veel hoger niveau hebben dan wij volwassenen…

    idd ik ben al zoveel zo gek geweest…

    dankjewel voor het compliment Jan Willem…

    xxx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s