de geheimen in overgave #tarot

het is bijzonder mijn tarot tas.

ik heb ze gemaakt als reminder voor een heel jaar.

nu pas dringt het door wat mijn 3 maanden kaartlegging echt betekend.

nu komen we ook in de 40dagen tijd, alweer een speciale tijd…

het is een bijzondere ‘iets’ met alles wat er collectief is gebeurd, de aardbevingen. De oorlog die nu al een jaar duurt en waar ik in de eerste maanden zoveel nachtelijk werk heb verricht dat het me fysiek een herstel heeft gekost waar ik nu nog de ups en downs van voel.

de plotse vooruitgang in de gebeurtenissen die zo lang hun rouwe tijd hebben moeten hebben en nu plots in een versnelling komen, en ik – wij – die opnieuw een opening krijgen waar we zeker veel jaren in ‘vast’ hebben gezeten en dat gigantisch veel stress heeft gegeven.

de kaart van de toren die ik legde begin dit jaar en sinds een paar weken maar weet waarover de toren echt ging.

kortom

de 2 maanden die nu al zijn gepasseerd is inderdaad een gevoel van – vallen van de toren! – op alle vlakken en het was nodig.

niet te geloven hoeveel ik heb losgelaten tijdens de val!

met alle maskers en ego imago’s van dien, afgeworpen tijdens de val!

met 10 kilo minder en een shift in het aantrekken en nodig hebben van bepaalde voedsel – ook heel bijzonder dit gevoel en dit waarnemen…

ja we gaan naar een volgende fase in een volgend – ander – niveau.

bijzonder omdat nu veel meer mogelijk is in het aardse leven & kosmisch idem, al weet ik goed waar ik naartoe ga evolueren ik weet ook dat mijn tijd niet de tijd is waarin ik collectief kan en ga werken – met mijn familie en gezin – en later ook opnieuw professioneel – want mijn fysieke burnout is nog aanwezig en vraagt de nodige aandacht in verwerking en herstel…

één ding is zeker, ik laat los en dan komt alles in een versnelling, wouw!

ik ben echt eens benieuwd wat de kaarten gaan zeggen op 1 april.

en dan nu nog wat genieten van mijn boek, want tijdens deze vakantie heb ik wel geteld 1 pagina gelezen – en dan in slaap gevallen – of eten gemaakt…

De laatste maand van mijn kaartlegging, ik ben heel benieuwd…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s