Time of my Life

Afgelopen weekend keek ik naar – mart10’s – op Rtv en zag daar iemand bezig met creativiteit en haar boek over magie maken – met creatieve methodieken.

ik bleef plots stil zitten en keek mijn ogen uit!
NIET omdat ik het niet kén wat ze doet, wel omdat ze hét gewoon doet!

Nee serieus!
riep ik de hele tijd – meende dees nu – is het zo simpel!!!!!!

ik was zo van slag dat ik mijn vriendin opbelde en iets insprak over mijn verwondering.
– mijn vriendin is glaskunstenares en restaureert en ontwerpt en maakt glaswerken voor kerken – hospis – kappelen – en andere grote glasramen in NL – geeft les in glas in BE en in NL en is meesteres glas voor aankomende kunstenaars in glas in NL.

Ok ik zat te kijken en voorspelde al een minuut op voorhand wat er ging verteld worden en wat ik te zien kreeg.

Voor mij zo vanzelfsprekend – voor mij is dit het begin van mijn scholing als kunstenaar en ongeveer 18jaar geleden het begin van mijn studie over kleurenenergetica en ongeveer 10jaar het begin van mijn coaching carrière met beeld – lees kleuren bollen – symbolen – lees archetypes en oude energetische symbolen – de natuur – lees natuurbeeld coaching – in de Jungiaanse diepte psychologie.

wat dat vriendelijk zo zacht meisje deed – 2 boeken geschreven – het is een droom van mij om die van mij ook uit te geven – & daar op tv te zeggen wat ze deed – en – er dan nog bij vertellen dat ze nog studeerde voor creatief coach in het tv programma, wel DAT WAS VOOR MIJ EEN – WAS DEES! – ervaring.

Letterlijk ALLES waar ik al vele 10tale jaren in geschoold ben en doe – ook The artist way doe ik al meer dan 20jaar! – dat kwam allemaal voorbij in mart10’s.

Ik was even helemaal de kluts kwijt en zag mijn stapels boeken liggen aan mijn werktafel om nog – bij te leren meer ervaring op te doen en meer te trainen in mijn vak – dàt ik ernaar keek en heel hard moest lachen!

WHY !!!! WHY !!!! WHY !!!!

Je moet zo hard je best niet doen Elma – hoorde ik van een collega afgelopen jaar… – ook daar verschoot ik van want in mijn ogen doe ik helemaal ‘mijn best’ niet, ik doe gewoon verder op de rode draad van gisteren op vandaag…

Ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds niet goed van!

Ik vroeg aan mijn vriendin – als ik een boek ga schrijven over dat wat ik kan, voel, doe, observeer, mediteer, weet vanuit het alleswetende, vanuit de diepte psychologie, vanuit de symbolen, vanuit de archetypes, vanuit eigen leven en life -events, voor wie ga ik het boek dan schrijven?!

ze lachte en zei
voor de leerkrachten aan de unif – en we lachte zeer hartelijk en luid – omdat ik dat eigenlijk van haar al bijna 5 jaar hoor -.

Maar zei ze!
Je moet durven hé Elma!
JE MOET DURVEN hé Elma!

Wel inderdaad!
ik lees nu een boek dat geschreven is door iemand met 40jaar ervaring in mijn vakgebied, hij begint met de schrijven – ik ben een pionier! – en dit was de schot in de roos – ik ook!

een prachtig boek een super aanrader voor wie een stuk verder is in de – weg van de held – deze…

het leven is een dans
zonder bh aan – knipoog –

ik deel even mijn affirmatie voor de komende tijd – mijn komende levenstijd –
zie vorige post op mijn pagina –

HET LEVEN IS EEN DANS – zonder bh aan –

start!
fijne dag iedereen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s