Wat is tijd?

Wat is tijd?

ik leef in detailtijd

ja

euh zal je denken?

ja mijn algemene tijd is de – maantijd –

mijn herstel tijd is mijn fysieke lichaamstijd – verteringstijd – hersteltijd – ontspantijd –

mijn mentale tijd is de tijd die ik me geef om gedachten te hebben emoties te voelen en ze te laten stromen, onderzoeken en weer te laten voor wat ze waren.

mijn groeitijd – belevingstijd – ontroeringstijd – zeetijd – eb en vloed – natuurtijd – de seizoenen…

speel tijd, snoestijd, spintijd, wandeltijd, kijktijd…

ik heb geen kloktijd! ik krijg daar stress van omdat ik geen natuurlijk gevoel heb van kloktijd.

wel van zonlicht en bioritme

Wat is tijd voor u?

of dit

fotobron PX

Advertentie

6 gedachten over “Wat is tijd?

  1. ja ik moet om 15 uur aan de school staan – alé aan het pleintje in alle rust bij de school sta ik – maar die 15uur dat alleen geeft me stress een hele dag kan die tijd me bezig houden, straf – ik leef ook zoals jij als ik er niet moet naar kijken…

   Namasté Shivatje

   Geliked door 1 persoon

 1. Ik leef in de duale ofwel de stoffelijke tijd omdat ik weet dat in de geestelijke wereld alleen nonduale tijd bestaat, ofwel een kosmische tijd van cycli. Want in de geestelijke wereld bestaat geen dag en nacht maar er bestaat daar alleen licht van geestelijk inzicht en duister als je verslaafd bent aan de materie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s