IS DAT ZO?

Gisteren hoorde ik in ene podcast zeggen;
– het ergste is om uit een groep gesmeten te worden – en als anders bekeken te worden…

ik vraag me dan steeds af, IS DAT ZO !!!

IS DAT ZO dat als je een andere levensinteresse en levensstijl hebt dat je het vooral niet mag laten zien en vooral laten horen!

IS DAT ZO!
dat je liever geen zaadjes gaat planten in het bedrijf waarin je werkt om het over chakra’s en spiritualiteit te hebben?!

IS DAT EEN REDEN?
omdat ik dan uit de groep kan worden gezet?!

Volgens mij is dit eigenlijk niet de intrinsieke motivatie! Dé intrinsieke reden is ANGST om niet te kunnen overleven…

Angst voor te sterven is onze oorspronkelijke oerangst en ja buiten de groep worden gezet vraagt veel intrinsieke motivatie om echt wel diep in jezelf de kracht en creativiteit te moeten gaan halen om jezelf als individu te laten zien.
JA !!!

Ik voel dat de angst om te zien wie je bent een oerangst is aan het worden.
De angst om te sterven is verbannen naar de grotten van ons collectief zijnsvermogen…

Waarschijnlijk beseffen we niet dat het net die angst is die ons doet verlammen als schapen voor de mogelijks ooit aankomede wolf.
– verlamde schapen die bevriezen – dat is net de prooi van de wolf –

Het zijn net diegene die weten de angst te overwinnen en toch durven zeggen dat ze met energetische ontwikkeling en zijnsontwikkeling bezig zijn die niet gevangen worden door de wolf.

– lees wie kracht, fitheid en zelfkennis uitstraalt gaat niet gevangen worden door een baas – man en vrouw – met narcistische trekjes – die het gevoel/sensitiviteit van de werkvloer veegt en creativiteit maar beperkt toelaat in de vorm van een quote boven de deur en als het echt nodig is de lego weer boven haalt –

Collectief gezien is dit net niet wat we ‘nodig’ hebben in de vernieuwing die er op ons af komt, in de maatschappij waarin we NU leven en die waarin we gaan leven.

Dus stel jezelf eens de vraag – HOE LAAT IK ZIEN DAT IK WEL MET SPIRITUALITEIT – energetica – BEZIG BEN?
en een extra stapje te zetten in het geheel van je leven – niet alleen thuis een bergkristal en een amethist te zetten – & vooral HOE PLANT IK WEL MIJN EIGEN ZAADJE in mijn leven op elke werkvloer waar ik kom?!

Dàt doen vraagt moed en kracht, maar die heb je al, nu alleen de basis – zonnevlecht en hartchakra ontwikkelen en je creativiteit openen en dan gaan de woorden ondergeschikt worden aan je daden in alledaagse creativiteit/spiritualiteit – en daar heb je geen enkele cursus voor nodig!

Wat kies je?
dit?

Advertentie

5 gedachten over “IS DAT ZO?

  1. Ik snap eigenlijk niet waarom mensen zo angstig zijn voor hun eigen natuur?!…
   Ik zie dat zelf al gebeuren bij de kleinste die hier rondloopt – een stevig en goed rapport – maar veel faalangst om voor zichzelf te ‘preken’…
   maar dat is een ander onderwerp natuurlijk…

   Namasté shivatje

   Geliked door 1 persoon

   1. ik ben gewoon om buiten de groep te leven, het is voor mij heel vreemd om bij een groep te horen, ik ben dan ook nog eens in de kunsten gediplomeerd, met alle levenscreativiteit van dien.
    Eénzaamheid is ook een goede eigenschap om jezelf te leren kennen…

    nog een vraag – ik ben ook aards verbonden maar ik ben daarom nog niet echt een kuddedier – al kan ik me wel laten vangen -ivm vaccinatie – ik heb er twee gehad…

    verder is onze zoon niet gevaccineerd…

    ik denk dan vooral aan Prof. Dr. Mattias Desmet die een heel goed boek hierover heeft geschreven…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s