shift

terwijl in Davos een stelletje bijeenkomt is het hier de aanloop naar de eerste nieuwe maan – super maan – in het nieuwe jaar in het teken waterman –

eigenlijk klopt dit wel

maar is de dualiteit sterk aanwezig van on -verbondenheid – .

de onzichtbare vijand omarmen als je niet weet waar je moet luisteren en de excessen van de onethische ver van ‘de mens’ afstaande aller rijkste een heel beklijvend gegeven.

ook voor mij

ik luister maar ergens wil ik het wel zien, echt zien, maar ik kan niet tegen de excessen van van die – on -verbondenheid – .

maar goed IK heb het er moeilijk mee, al lang, ik merk nu dat ik eerder passief bezig was – graag meer info aub! – maar daar ook je moet je er een paar jaren mee bezig houden & vooral je gezond boeren verstand en ethische intuïtie inzetten om niet mee te gaan in de stroom van – wat ze zeggen en niet zeggen -.

vele astrologen zeggen in het begin van dit – waterman tijdperk – dat eeuwen duurt – dat de overgang nog dualistischer gaat worden en de ethiek moet shiften vanuit de yin die eeuwen onderdrukt is geweest.

ik voel dat, mijn lichaam reageert extreem op on – verbondenheid van het collectief gestuurde elite die verborgen wil leven en wil beleven, maar zo sterk hun stempel wil doordrukken naar de democratie waar we al een 30jaar niet meer voor hebben gevochten omdat we ‘het’ niet zagen aankomen.

de vrouwen van nu waren niet de vrouwen van 30 – 40 jaar geleden, we zijn passief geworden en in het hinterland verdreven met woorden en daden en werken op een klein veldje in de woestijn van zijn.

in angst omwikkeld meestal.

strijden!

(zoals Tom Waes nu zo mooi laat zien in – het verhaal van Vlaanderen -)

de vrouwen – waar zijn ze?

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/12/28/het-verhaal-van-vlaanderen-op-een-met-tom-waes/

Waar ze zijn?

de vrouwen van nu zijn daar waar de vrouwen geacht worden van te zijn, terug gedrongen in de catacombe van de universiteiten en worden geacht om veel zachte veranderingen door te voeren.

of zijn in to trends – om zelfvertrouwen te krijgen doen ze – zwierbergat trainingen – of – vuur ceremoniesof meditatie cirkels – of – adem in en uit therapie – als het maar een naam heeft en – vertrouwen – erop gezet heeft, daar zitten de vrouwen van vandaag.

ze schrijven boeken, richten onwaarschijnlijk goede instituten op over heel de wereld in de wetenschap, in de vernieuwing van energie, en laten stillekes van zich horen in hun vak gebied dat bijna niemand ziet en door mannen (nog steeds) is overschaduwd.

alleen met baby’s en hele jonge kinderen – hoe ze voelen – daar blijken mannen precies minder in geïnteresseerd te zijn…

Ok ik dwaal af…

de vrouwen die wel een grote rol spelen zijn nu in Davos hun ding aan het doen.

manvrouwen die spreken en debatteren en vrouwen die hun zwiebergat in actie zetten – knipoog – ik kan ze het niet kwalijk nemen al hoop ik dat er ééntje die haar zwiebergat verkocht heeft voor veel diamanten ook mee mag gaan in de debatten bij de manvrouwen, dan juich ik! – eindelijk een vrouw die van mannen iets af weet in de wereld van die dualiteit en wereldvreemdheid.

NU

een paar dagen voor de nieuwe super maan in het teken – waterman – en het collectief binnen ‘gaan’ van het nieuwe waterman tijdperk valt me echt iets op.

de dag van vandaag is ansgt ons meest collectief verlammende opgesolferde emotie die al jaren – 10 tale jaren al – maar sinds corona – onder onze huid zit en onze gedachten heeft geïnfecteerd – één van de meest – onder de duim gehouden – toekomst beeld van vele jonge mensen die stevig in hun schoenen moeten staan om aan de nodige vernieuwing te gaan werken.

actie

maar hoe?

ik kwam een paar maanden geleden in contact met een moeder die zei dat haar dochter van ongeveer de zelfde leeftijd als mijn zoon bezig was met spiritualiteit.

toen ik zei dat ik kinder pendels had gemaakt zei ze heel enthousiast – OH DAT IS IETS VOOR MIJN DOCHTER –

ik voelde mijn hart een vreugdesprongetje maken, letterlijk een vonkje een lichtje laten branden in mijn hart – dàt ist! riep het!

en sinds dien leef ik op een ander niveau – een ziels niveau – verbonden met de zielen van alle leeftijden – al deed ik het al met de babytjes een aantal jaren geleden, ik was voorzichtig met opgroeiende kinderen omdat dàt kanaal zuiver moet zijn – en ik dus eerst nog veel werk had om mijn kanaal te ontdoen van ingeslopen trauma’s en onzichtbare ‘over’levingsmechanisme die ik als medium nooit in de energetische energieën van kinderen wil brengen.

NU

ik me steeds dieper in mijn studie nestel en de kaarten trek die bevestiging geven kom ik stil aan bij mijn zielskern, en ga ik vanuit het celgeheugen weten.

wat ik doe is niet alleen meer voor mezelf in de eerste plaats.

Ik werk voor mezelf in de eerste plaats, maar het plaatje is veel breder geworden.

Zielsverbonden werken is nu ook zielsverbonden delen geworden. niet alleen met woorden, niet alleen beelden, niet alleen met het Jungiaanse, maar met – HET AL -.

dàt kan wel eens de toekomst worden!

ook om mijn zoon – yang yang – nu komend in de pubertijd – ook meer zijn gevoelskant te laten waarderen en die naar waarde te schatten.

de dochter die die gave heeft en op school in een dualiteit is gekomen mee te nemen naar de wereld die ze zo goed kent – soms krijg ik er rillingen van hoe sterk ze is – en ze mee te ondersteunen – zoals een Yod – in haar krachten buiten de duale wereld van verstand – rechts – (dat ze later niet jaren zich als Gehangene moet laten hangen aan het zelf geknoopt kruis).

is dàt de toekomst niet?

volgens mij wel.

de shift komt!

de angst onder de jongeren is mega, het pestgedrag is extreem! dit werkt niet!.

maar

ik kan het niet alleen!

dus vraag ik me af, wie deelt mijn zielsverbondenheid – wie ?-

laat van je horen!

alvast dankjewel

Namasté

Advertentie

Een gedachte over “shift

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s