2 gedachten over “Krokodillen mummies

  1. Ik ben momenteel met draken, reptielen en de andere bekende ‘’prehistorische’ oerwezens bezig, en ben ervan overtuigd geraakt dat het allemaal hoogontwikkelde en ingewijde wezens waren die als schepper-goden op aarde hebben gefunctioneerd en gewerkt om het kosmische plan ten uitvoering te brengen. Ze hebben zich (al)dus doelbewust op aarde gemanifesteerd omdat ze deze fysieke omvang konden gebruiken om de bewoners eerbied af te dwingen; hulpgoden kortom van echte goden als Hathor. Zie https://www.theosofie.net/onlineliteratuur/geheimeleer/deel1/10slangverering.html ; https://www.theosofie.net/onlineliteratuur/isisontsluierd/1_14egyptische.html; etc.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s