hey you!

Leven met een lichaam dat een hele tijd tegen je roept – hey you! –

het is makkelijk om Gabor Mathé zijn zinnen te redigeren tot – wanneer de geest niet leert nee zeggen, dan zegt het lichaam het wel –

zo simpel is het natuurlijk niet.

ik kan hier een hele uitleg geven wat de geest is in dit verhaal, wat de wil is in dit verhaal, wat gedachten zijn in dit verhaal, hoe belangrijk de analyse is in dit verhaal, hoe belangrijk de energetische boodschap is in dit verhaal, waar het ego zich mee moeit en waardoor je innerlijke kritische innerlijke stemmen je steeds verder gaan drijven door trauma’s die je nog niet mag of kan zien door het ego, analyse en de sterke wil…

maar eerlijk eigenlijk heeft het geen belang!

leven met een lichaam dat altijd – hey you – roept is hard werken en hard loslaten – van ingesleten patronen en vooral veel bagger wat je niet meer nodig hebt.

dé vraag in dit verhaal is niet – doe wat je kan! – maar wel – voel wat je eventueel nog wel kan! –

Voelen is dan een werkwoord een levenslange leerschool in dat wat we veel te snel tussen onze tong en tanden wegblazen – VOELEN !!! –

maar wat is dat eigenlijk?

There ain’t no cure, There ain’t no cure for love

Leonard Cohen

Ok

ik zeg het misschien nu iets te veel met muziek, maar echt waar – muziek en de zee de honden en mezelf in een goed gesprek en vooral in de stilte van mijn zijn – zijn op het moment mijn grootste – lichtopeners – mijn dokters van het licht in mezelf –

maar

zoals iedereen nu wel weet – het is waar! – wanneer de karakteriële wil en opgelegde onbewuste waarden en onderliggende onbekende trauma’s geen nee durven zeggen en geen nee zeggen, gaat het lichaam dat doen! –

ja

dus

ben ik vanmorgen toch weer naar de dokter gegaan omdat ik het zelf niet meer kon tegen houden en ik wist niet waarom…

en wat lees ik –

“Blaasontsteking

Psychische druk en de uitdaging van het loslaten, daar associeert Ziekte als Symbool blaasontsteking mee. Je bent iets wat essentieel voor je was, aan het loslaten en dat doet pijn. Blaasontsteking staat symbool voor iets laten gaan wat zijn langste tijd heeft gehad. Het is de uitdaging je daaraan over te geven.” – bron – Ziekte als Symbool –

Tjaka !

er boenk op!

gisteren was ik nog eens even in mijn edelstenen winkel – ik kwam binnen en zag er een pracht steen liggen – donker rood glanzende nerven – ik zei meteen – waauw! – wat een pracht steen en zei – dju nog steeds de basis – nog steeds carneool – !!! we moesten allebei lachen – ik zei – ik verzamel alle kleuren van carneool – de afgelopen jaren, en weer moesten we lachen…

ja vandaag weet ik dus waarom –

Follow the sun!

de vraag van vandaag is geen vraag maar een intentie met een liefdevolle hand – aanvaard – is er ééntje dat gemixt is met helaas medicijnen die ik niet graag inneem maar nu wel even moet nemen omdat mijn lichaam uitgeput is van Hey You te roepen en hyper gevoelig reageert en dus ook ineens extreem is in de uitingen van iets dat wel eens snel een niet gewenste richting kan uitvliegen.

de vraag van vandaag is – ondersteun je lichaam – werk proactief mee – en ga energetisch ondersteunen en ja idd – loslaten –

de basis dus – ik zal de steen van gisteren – echt wel in huis moeten halen, ze riep me! – waar is die 21€! –

de dualiteit van mijn leven nu is er echt ééntje waar ik heel hard aan heb gewerkt maar dat sinds een maand pas echt aan het loskomen is en ineens naar de diepte gaan – boenk daar waar het moet zijn komt het langzaam binnen – yes yes yes –

mijn zeevriend kreeg gisteren deze foto aan – ik zei tegen hem – het lijkt wel alsof ik opnieuw naar mijn punker new wave periode ga – in mijn midlife crisis –

hij had maar een korte zin nodig – het is geen crisis – het is een opportuniteit! – met een lachend emojike erbij.

oh yes yes yes dat ist!

ook al heb ik onder koorts – lichaamstemperatuur 35 – knipoog – ja zo is dat bij mij – en heb ik een bloeddruk die te hoog is – maar wel een normaal hartritme dat toch soms even overslaat – ik heb nu gewoon een blaasontsteking –

Hey you!

en een achillespees ontsteking

Hey you!

en vernauwing van een belangrijke pols spier

Hey you!

schouderspier ontsteking

Hey you!

je sinussen niet vergeten – ja nog steeds zitten die darmen te vol – oei mijn brein – knipoog –

Hey You!

“And when you won’t let go
Just keep this thought in mind
The closest mirror reveals the true enemy staring back at you”

Pink Floyd

Hey you!

i love you!

There ain’t no cure, There ain’t no cure for love

alleen maar een warme hand…

hartje hartje hartje.

5 gedachten over “hey you!

      1. Elma, je slaat de spijker op zijn kop. Ik heb een heeeeeele lange tijd niets gevoeld, althans zo min mogelijk. Toen ik daarachter kwam ging ik op zoek naar wat mijn gevoel wakker maakte. Totaal onverwacht gebeurde dat bij een lang vergeten liedje. Daarna was de stop eruit, haha. Mijn hart voelt weer en muziek is de snelste weg naar binnen – en buiten.

        Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s