de toekomst van de mens

Ik ben zo fan van haar!

De tarot training die ik deed bij Petra Stam heeft nog veel meer gegeven dan ik dacht – ik heb haar voordien al leren kennen, ze is een topper…

De tekst van Jan Bommerz is

“De toekomst van de mens door Karen Hamaker.

Hoe je de toekomst van de mens ziet hangt af van de groep waartoe je behoort. Zit je in kringen van het World Economic Forum, dan ‘weet je wat het gaat worden’, want je bent het zelf aan het maken. Maar gaat het ze ook lukken? Er zijn namelijk ook groepen met andere perspectieven, van de massamens die wegkijkt tot de activistische criticus. Maar bij welke richting je ook behoort, we zijn allemaal mens met onze eigen worstelingen en idealen. “Uiteindelijk hangt alles af van de kwaliteit van het individu”, zegt C.G. Jung en we gaan kijken wat dat allemaal inhoudt. Het eerste deel van de lezing gaan we delen van het kwaad in de ogen kijken om eerlijk te zien waar we staan. In het tweede deel van de lezing gaan we, uitgaande van de mens zelf, een verrassende en hoopvolle wending aan het verhaal geven.”

KIEKENVEL maar wel een gekende toekomst!

DANKJEWEL aan mijn zeevriend omdat ik me er nu veel meer bewust van zijn wat er gebeurd in de blackholl van de manipulatie in de wereld van de laatste 100jaar…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s