Nee, helemaal niet je kan het niet leren! Je bent het!

De kennislust naar spiritualiteit is bij mijn weten nog nooit zo groot geweest.

De KENNIS lust – lust naar dé sleutel – om verder te kunnen reizen in de universele wereld.

Lust

Die kennislust bevuilt mijn werk en ik heb daar enorme last van.

Mijn werk heeft niets met kennis te maken, alles met reizen, reizen in de snelheid van het transformerende – niets met kennis! – wel met levenslessen, bewustheid en bewustzijn.

Niets met kennislust!

Heel veel uren heb ik nodig om mijn kanaal zuiver te houden, het kost me energie, energie vanuit passie, levenspassie vanuit het ZIJN – dat heb ik er echt voor over – maar als ik er boos van begin te worden dan zit er iets anders in het spel.

wanneer er een emotie binnensluipt dan verlaag ik mijn natuurlijk energie tot nul punt nul.

en dàn is het werken iets anders dan mijn werk…

KENNISlust is een nestbevuiler – een koekoeksjong in en karekieten nest –

Het heeft alles met onbewustheid te maken! De honger naar kennis maakt steeds meer onbewust van dat wat je te eten krijgt.

Ik ben boos, heel boos dat mijn werk – niet mijn werk maar mijn zijn in actie – de vervuiling moet trotseren van de ruis en de extra entiteiten die ik moet verbannen om niet elke dag mee te nemen in mijn dag en nacht bestaan als mens.

en hoe komst dat?

heel veel spiritisten werken vanuit het prille bewustwording en een iets verhoogd intuïtief vermogen – dàn zetten de meeste coach – op hun naamkaartje. Kruiden coach, kleuren coach, healer, waarzegger al als ze durven.

 • 1ste lijns gewaarwording is – een gevoelig sensorische waarneming vanuit de fysieke zintuigen die een prikkel geven aan de intuïtie en die gaat lichtjes actief gaat aan sturen en zo een trigger kan gaan geven aan het lichaam die de informatie naar het reptielen brein stuurt.

hier komen de eerste – ah och zo! – erlebiniskes – en ze kopen het eerste boek over de waargenomen sensaties.

– Onthoud – 1ste lijn – fysieke sensorische waarnemingen – reptielenbrein – emotie – onderbewust – denkend – niet voelend vanuit bewustzijn …

Hier gaan de spiritisten massaal naar de goeroe’s en zijn ze zo kwetsbaar voor de goeroe dat ze zich kunnen verliezen in elke theorie van – vlug leren hoe je het doet – de taal van – de Piramide – euro – biljetten en gebondenheid aan de goeroe – of de goedkope beloftes – kom in 6 weken leren waar je anders 100 jaar over doet!

De val van de oogverblindende verlichting. KennisLUST dus!

ik noem deze KennisLUST shoppers – lustige onenightstand zielen neukers – niks vanuit liefde maar alles vanuit LUST. – het verschil kennen tussen liefde en lust is hier trouwens nog niet aanwezig – helaas…

Dàn heb je de

 • 2 lijn activisten – die hebben de kennisLUST meegenomen in hun brein. Het brein is in verbinding met hun ego en vandaar gaan ze te werk met hun iets hogere waarneembare sensatie vermogens waar entiteiten en zware energieën zo dol op zijn. Ik noem ze activisten omdat ze schoon, zachtaardig en hemels kunnen roepen dat ze kunnen wat ze kunnen vanuit het brein – healing vanuit het brein – soms ook vanuit het (€)brein van de goeroe – kan NOOIT! dus dan zie je de activist naar boven komen, zachtjes geslepen van uit het brein healing geven.

Oh hemel ze vervuilen letterlijk vele karekiet nesten en kunnen de ziel verkrachten van iedereen die bij hen binnenkomt – omdat ze vanuit het brein nooit geen verbinding kunnen leggen naar het hart van de ziel – niet bij zichzelf en nooit bij de gene die ze behandelen! Eender welke methode ook dat ze gebruiken – alles is energie! – ook de minder goede energie!

deze mensen werken met mensen – MAAR ze spelen verstoppertje met zichzelf – door met hun onbewuste trauma energie te werken – vanuit trauma wegvluchten in een dissociatie – is een zeer gekend – oud zeer – van vele hoger bewuste ‘vak’ mensen. Je ziet de mens maar mist de ziel en je voelt totaal geen verbinding met de ziel van de zender maar wel een voelbare fysieke sensatie van de sfeer rondom de gebeurtenis.

& hiermee lopen veel beurzen vol mee! be careful of the soul pollution

hier begint mijn probleem – deze fase zijn vele nog steeds onbewust van wie ze zijn maar zijn zich bewust van hun kracht in – vanuit het trauma gevlucht in de lucht – syndroom. Vele mensen zijn hiermee begonnen toen ze voor het eerst een trauma hebben opgelopen en daardoor uit bescherming in dissociatie zijn gegaan.

ik heb het er heel lastig mee dat – vanuit oordeel en trauma – gewerkt wordt, omdat dit de ziel altijd bevuilt, steeds in het onderbewuste en altijd in een blijvende energetische herinnering en beleving, soms zelfs in het celgeheugen, omdat als je met energie werkt je altijd met ziel en celenergie werkt!

wat hier ook heel duidelijk meespeelt is dat de spiritisten veel de lucht aanbidden maar weinig weten hoe ze hun voeten op aarde moeten houden.

heel duidelijk is ook dat ze zo maar wat vertellen als het over symbolen gaat, zomaar wat goochelen met universele symbolen die ‘het geheel’ met het alles wetende verbinden in het collectief geheugen naar het collectief bewustzijn dat ze niet voor het collectief bewustzijn aanzien maar hun eigen bewustzijn dat er nog niet is !!!!

dju toch hoe ist mogelijk! – alle trillingscommunicatieve systemen – alle kleuren -alle kaarten – alle edelstenen en kristallen hebben universele energie – als je niet weet hoe je ze gebruikt BLIJF ER DAN AF!!!!

niet verbonden met je voeten! ga dan niet vliegen!

hier zijn er veel healers die veel last hebben van hun eigen lichaam dat van alles met hen doet en ze weten niet waarom.

dan heb je de

 • 3de lijn healers – hier kan je of een heel groot ego bij bespeuren, ze hebben meestal een piramide systeem ontwikkeld met hun hoger talent, dat ze werkelijk hebben – daar twijfel ik dan niet aan – maar werken vanuit de intentie om veel volgers te creëren. Je krijgt dan de systeem therapeutische invloeden. Van pijn naar verlichting – want iedereen moet van de pijn af, hoe is niet belangrijk NU is belangrijk. Dàt werkt altijd op korte en middellange termijn, altijd! Hier komen de energetische energie banen in het werk geslopen en gaan we als vertaler aan de slag tussen lichaam, geest en ziel bij mens en dier en de natuur.

Hier krijg je ook de nodige universele lessen en spelen dromen een grote rol in je werk – niet dromen is hier niet MEE werken. Je moet je al bewust zijn van dat wat je kan, en weet dat je hier je ego moet inzetten en buitenzetten in de rol die je aanneemt in je werk en de intentie van je werk.

hier doe je niet echt iets, hier ga je over van – iets doen – naar zijn – ook als je een goeroe bent die een piramide systeem hebt opgezet.

TIP hoe herken je een ZIJNS functionerende goeroe? – hij deelt wat hij weet! – en laat je verder met rust.

Hier speelt doorgedreven zelfkennis en therapie een zeer belangrijke rol in – niet de klassieke manier van therapie maar een holistische therapie.

Persoonlijk heb ik het er moeilijk mee omdat de systeem methodieken je om de oren worden geslingerd en er prijsafspraken zijn gemaakt – de concurrentie is moordend en vele vragen een certificaat – terwijl je als je ‘het’ gewoon bent geen certificaat of een opleiding ‘nodig’ hebt, je moet je gewoon zeer zeer zeer goed bewustzijn en doordrongen zelfkennis reflectief vermogen hebben om gewoon te ZIJN en zo te kunnen werken.

Vele zijn hier nog een groot deel – onbewust – en gaan onbewust agerend te werk met wat ze denken dat ze er bewust van zijn maar het nog niet zijn. – heel veel projectie vanuit het onbewuste of vanuit eigen ego –

en dan heb je een ander niveau

4de lijns – hier komen de baby’tjes en de kinderen aan bod! de meeste hoge healers zin de zielen die puur en onversneden zijn.

Hier heb je vaak mensen die niets zeggen maar hét wel doen. Ambachtslui, vaak kunstenaars, transformerend in techniek, kunde en kennis. Talentvolle intrapersoonlijke vakmensen.

Het weergeven van het ZIJN zie je in de kunsten vaak. De intuïtie aan het werk zonder dat er bewust is ingezet op het universele.

Symbolen gebruik vanuit het alles wetende.

Dàt is het 4de niveau.

Zeldzaam en moeilijker te vinden – knipoog -.

Deze laag van healers zijn niet diegene die de centen oprapen, nee die zijn de vernieuwers, de transformeerders en die zien op alle vlakken af in stilte omdat ze meestal snel zijn getransformeerd om net die broodnodige vernieuwing te brengen in de wereld waarin ze leven.

Sterk verbonden met de natuur en sterk verbonden met het leven – voor – nu – en zicht op later.

vele zeggen van deze niveaus – wat zijn ze speciaal! –

wel dat zijn ze ook!

en wel daarom;

 • voelen door het hart en ziel – niet door het brein –
 • weten vanuit het alleswetende
 • hebben een zeer zuivere ziel van nature – nu noemen we dat een pervasieve stoornis –
 • weten dat het ego niet van belang is
 • hebben een zeer zuivere sensitieve waarneming – nee geen HSP maar wel HG –
 • zijn kwetsbaar in een egomaatschappij
 • zijn spiegels en benoemen de dingen zoals ze zijn – niet zo makkelijk om mee om te gaan als je niet naar jezelf kan zien –
 • hebben een gevoelig lichaam

Nemen makkelijk 12D trillingen waar…

Het weten van dat wat de natuur ons heeft gegeven vanuit het hart, de ziel, de geest en het leven, is een eigenheid, geen Kennis!

Er komt nog een 5de niveau – de vertaler – maar dat is voor later, dat is een levenskunst… – knipoog-

Je mag niet vergeten dat dit een leerschool is van alle bewustwordings-, en zijns niveaus.

Alle zintuigen spelen mee – de aardse fysieke zintuigen – de mentale zintuigen – de energetische zintuigen.

NEVER het brein en NEVER de kennis!

GEEN LUST wel liefde!

GEEN SEKS en geen adoratie.

WEL EIGEN KERN WETEN!

en dan, dan ben ik niet meer boos!

en NEE voor alle duidelijkheid NEE je kan het NIET leren! Je hebt HET geheel van het alles wetende in jezelf.

Punt amen en uit.

Namasté

Nu ga ik mijn energie verhogen met rust en edelstenen in de natuur van mijn levensomgeving.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s