Morgen is het volle maan eclips – maansverduistering

Morgen is het volle maan en maansverduistering
ja
eigenlijk is het een bijzondere volle maan voor healers in het onzichtbare, ja!

omdat ik sinds een maand heel veel bezig ben met verloren zielen naar het licht te brengen – en ho hé dat zijn er veel – in deze tijden elk jaar opnieuw – Allerzielen en Allerheiligen – en dàt tussen twee eclipsen door – gene simpele!

&

alles is in vernieuwing & is grillig in beweging!

mijn pendels gaan soms alle kanten uit, zodanig dat ik even een wandeling moet gaan doen om weer zuiver en gecentreerd te kunnen werken.

kijk

ik heb NIETS maar dan ook niets met de klassieke manier van ondernemen – op papier is alles ok en prachtig – in realiteit is dat dus niet zo – de onzichtbare energie is sinds de oorlog is uitgebroken zeer intens en bijzonder grillig in zeer lage en hoge energieën – die ik als eerste ontmoet omdat ik weet hoe ik mijn dromen moet analyseren – maar ook omdat ik het voel aan mijn lichaam & vooral het zicht op alles is aan het veranderen, ALLES is aan het kantelen!

niets is het zelfde in de onzichtbare energie beleving – alles is intens – en als je niet meekan – ga je eronderdoor…

ik heb veel last van zeer lage onderdrukte en bijzonder zware energieën.
die niet van mij zijn maar wel een invloed hebben op mijn leven in het onzichtbare en in mijn lichaamsbeleving – een energetische fysieke burnout – dàt heb ik, omdat er zoveel ruis zit op mijn werk kanaal, ik heb nu bijna 3 dagen nodig om een zuiver kanaal te instaleren waar ik een paar dagen in kan werken…

ik weet ook hoe het komt – de ruis – komt van alle zoekende en nieuwsgierige zielen, entiteiten en mensen van de aarde die nieuwsgierig zijn naar bovenbewuste sferen.

het maakt me verdrietig omdat het 1 al onbetaald werk is dat een grote portie passie en moed vraagt & 2 omdat er dagdagelijks zoveel ruis is dat het werken aan je zuiver kanaal zoveel tijd vraagt die er niet is in de 24 op 24 uur in een aards mensen leven.

de trillingen waarmee ik werk gaan doorheen mijn hart, ik neem lage trillingen op en ga ze verhogen vanuit mijn hart, dat doe ik al heel mijn leven, van de eerste dag van mijn geboorte en daarvoor zonder dat ik er ooit een cent voor heb gekregen.

maar echt waar, om nu tegen die onzuiverheid van nieuwsgierige op te boksen, daar moet je aardse kloten en ballen voor aan je lijf hebben en vooral geen extra stress in het dagdagelijkse aardse leven, en dat is een evenwicht vinden in de grilligheid van mijn bestaan, waar eigenlijk niemand iets van weet, mijn echte wereld mijn talent en mijn werk, kennen maar een handjevol mensen.

&
ik wil dat graag zo graag verbreden, maar hoe?
alleszins niet nu – ik duik even onder en ga zuiveren, dàt is alvast niet ondernemen zoals in mijn ondernemersplan, nee dat is lichtwerk , healingswerk waar alleen de doden over mee kunnen praten…

ik heb veel gehad aan een foto van een mama die haar Godinnetje – doorstuurde – die aan het werk was zoals ik het vroeger ook beleefde – maar ik mocht het niet tonen – dé mama weet waarom ze mama is van een Godin en dàt geeft me zoveel energie dat ik gewoon verder doe…

ik heb ook veel gehad – nog meer dan ik had gedacht – aan de honden van mijn zeevriend – op strand en onze eigenste viervoeters in huis – de verbinding is zeer sterk op dit moment, heel intens en zalig helend…

zo zelfs dat er aan paard ook doorkomt – Anna – een pracht paard waarmee ik als zij het wil gewoon mee mag praten in de nacht…

ja ik weet het een andere dementie is er aan het aankomen, idd ik weet het en ik geef het tijd, eerst het één en dan het ander…

morgen 11dagen voor mijn verjaardag maansverduistering in stier.

ik weet dat er mega veel gaat veranderen hierna!

ik voel het!

Advertentie

12 gedachten over “Morgen is het volle maan eclips – maansverduistering

  1. ja – op alle vlakken is veerkracht en flexibiliteit en openheid in gedachten en krachten een woord van belang.

   idd – ik ben al lang blij dat ik me er van bewust ben, anders was het zoeken en blijven zoeken…

   Namasté Shivatje – voor u ook een fijne ‘reis’ gewenst deze dag…

   Like

  1. Jachtmaan dacht ik Jan Willem, of het ook een bloedmaan is weet ik niet…
   Ik heb mijn dromen leren analyseren door 10 jaar Jungiaanse diepte psychologie te ‘doen’ en wat een geschenk dit is…
   &
   een goeie regressie therapeut die kan ik wel gebruiken, want ik ben op dit spoor al veel signalen tegen gekomen maar nog niet echt een goeie therapeut…
   veel plezier vandaag Jan Willem xxx

   Geliked door 1 persoon

   1. Dank voor je antwoorden (mijn conclusie is dat jachtmaan Vlaams is en bloedmaan in de noordelijke deel van de Nederlanden, haha). Ik ken ook geen goede therapeut… Voor jou ook een fijne dag! xxx

    Geliked door 1 persoon

   2. Ja die goeie therapeuten, moeilijk te vinden, ze zeggen het meestal niet openbaar je moet er via via bij komen…
    xxx
    Esther

    Geliked door 1 persoon

  1. aha ja idd – het is niet dat we ze niet zien dat ze niet verkleurd natuurlijk!
   ja idd!
   Ja Jan Willem idd een bloedmaan, wouw hoe krachtig is ze eigenlijk wel niet…
   Namasté vrienden, veel dankjewels
   xxx
   Esther

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s