Bestel tijdig uw cadeau!

Ik haal zoveel energie uit mijn werk als mala maker.

De stenen maken me oprecht zo gelukkig!

Heel dikwijls ga ik in de vroege morgen gewoon even mijn atelier binnen om aan mijn mala’s, stenen en pendels te voelen en begin ik aan de orde van de dag.

Nu ik wat meer tijd heb gecreëerd omdat mijn lichaam het aangeeft, ga ik na de dagdagelijkse korte huishoudelijke taken even in mijn atelier ‘iets’ doen.

gewoon een knoopdraad afknippen, mijn edelstenen erbij nemen en gewoon starten, iets kleins nu meestal – voor een mala te maken ben ik nog iets ‘te moe’, maar voor een pendel, een engelenroeper, een beschermer en of een geluksstreng – oh ja die staan er nog niet bij! – ben ik nu altijd in de mood…

het is mijn oplaadpunt, moment van zijn, samen met ons Mellie die me steevast volgt als ze de deur van de atelier hoort opengaan…

ik droom ervan om mijn handgemaakt werk bij de juiste personen aan te bieden omdat ik weet hoeveel liefde er in is gestoken en erin zit.

Dus ik begin eraan, rustig op mijn gemak in dat waarin ik het liefste werk.

En ja ik weet het dat vele mensen het heel moeilijk hebben! Ja ik weet het, maar als je iets energetisch en duurzaam wil, kan je het altijd vragen, wie weet heb ik het en of kan ik het voor je maken?!

Mijn nieuwe collectie pendels – en er volgen meer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s