Transformatie

De transformatie van onze innerlijke wereld is alleen mogelijk wanneer wij intense emotionele energieën kunnen bevatten zonder dat ze nog langer bepalen wat we denken en doen. Carl Gustav Jung

Manifestatie

Volle maan in het thema overvloed en bestemming.

Overvloed

Mijn klanten bij Ka Sry mala makerij zijn niet dé klanten die open en bloot vertellen op sociale media wat ze ‘vinden’ van mijn energetisch werk in hun mala, armband en talisman.

Het gaat immers altijd over – innerlijke energetische stilzwijgende intense belevenissen – die in onze maatschappij – tussen de oren – en de – vier muren – is beleefd.

Zelfs de bekende therapeuten en trainers die een Ka Sry mala, armband, talisman hebben dragen hem/haar en gebruiken hem/haar ‘onzichtbaar’…

Kinderen zijn voluit en gebruiken hun talisman, armbandje, en dankbaarheidsstreng zichtbaar en vol trots als ze er nood aan hebben…

Buiten de kinderen om is mijn werk – onzichtbaar – op alle vlakken voelbaar in schoonheid waarneembaar, vaak stilzwijgen en voor mij als mala maker heel vaak – oorverdovend luid – knipoog.

De overvloed van mijn werk is niet hoorbaar, tastbaar, (be)grijpbaar van het eerste moment…

Mijn werk als trainer en coach is dat ook! – nooit pasklaar – nooit oplossingsgericht – nooit snel – nooit huis tuin en keuken advies – nooit hap snap en klaar…

Nét daar zit de overvloed van mijn energetisch werk.

Werken met energie én diepte psychologie en kleur en beeld en stenen, symbolen en handwerk, maakt dat het overvloed is op lange onzichtbare termijn van inzichten en trillingsfrequentie die je lichamelijk, psychisch, energetische eigenheid gaan verhogen.

Dàt is mijn werk, mijn levensmissie en mijn visie.

Hoe je dat ziet?

Ik heb een voorbeeld van een talisman voor een zakenman.

Eerste foto is van net voor corona 2020 waarbij gewerkt is met blauw – trillingsverhoging op communicatie en openen van energetische zintuigen.

eerste talisman en armband – cadeau voor een bijzondere verjaardag – van de vrouw voor haar man. NU komt de vervanging van de armband, evolutie –

Dit voorjaar het springen van bovenste armband en het vervolg van de evolutie.

Werken op zuivering en zuiver innerlijk weten vanuit de communicatie vanuit het basis wéten en vanuit de hartsverbinding.

Contact met het innerlijk ‘oog’ naar het universeel weten, vanuit de maan en de zon energie.

Ok

Wat er afgelopen maand gebeurde is een verhaal waarbij het koppel samen een evolutie doormaakt en ik even naar de mala van zijn vrouw terugblik.

Zijn vrouw is al lang klant bij mij, een sterke coach die zichzelf energetisch heel sterk heeft gemaakt op het vlak van voelen, lichaamsgericht werkt maar ook heel sterk is in coachen van kinderen, vooral van speciale kinderen …

dat merk je ook in haar mala’s!

Ik krijg een bericht binnen begin van vorige maand – Esther er is een parel gesprongen in mijn mala…

Even later – er is er ook ééntje gesprongen in de armband van mijn man -.

Het blijkt de zelfde soort van parel te zijn die bij hen beide gesprongen is!

Wouw ik verbaasd – ik controleer mijn parels – die ik zelf ook draag en ga na in mijn boeken opzoek naar de betekenis van de edelsteen.

Ik lach en ben helemaal niet meer verbaasd.

Bestemming

Er volgt een gesprek tijdens het bekijken van de armband in het bijzijn van de drager, een wandeling, invoelwerk en actie…

Tijdens het doorknippen van de armband en de talisman voel ik wat ik moet voelen. Beelden komen door en er komt in alle vroegte een whatsapp gesprek op gang.

Ik rijg de armband op gevoel door en open alle pareldozen die ik aanvoel – groen – git – tijgeroog…

Ik knoop de talisman ‘in vervolg’ op de armband.

(tijdens het knopen door krijg ik beelden, beelden van hun gidsen die me in de toekomst laten zien, ik knoop die boodschap ‘in’ de talisman, omdat ik er nu nog niets van mag zeggen).

er ontstaat een reis…

Meestal is het een reis van opbouwen.

Wat is er nodig? Dàt is er eerst, als dat is gebeurd dan volgt de rest…

Zo bouw ik een mala, talisman, armband op, met edelstenen in de kleur waar het trillingsniveau mag ondersteund worden en bekrachtigd worden.

Eindigen doe ik met daadkracht en ondersteuning. Altijd!

Overvloed en bestemming…

Het verhaal van deze onzichtbare evolutie is er ééntje dat weinig woorden heeft gehad, uitsluitend voelwerk, openheid, vertrouwen en vooral ontvankelijk zijn voor dat wat màg gebeuren in de tijd van het universele, in het hartritme van het fysieke leven in de professionele wereld in evolutie.

De bestemming is duidelijk, maar nog ongrijpbaar.

Voelbaar maar nog niet zichtbaar, tot het moment dat er opnieuw een parel het inzicht geeft…

En dàt is de reis van de heldIN steeds weer opnieuw en opnieuw!

Advertentie

3 gedachten over “Transformatie

 1. Soms gebeurd er iets met een mala waar de personen zelf niet bij stil staan. Maar dat altijd met iets te maken heeft.
  Het is dan soms van belang om het ook te vertellen hoe zoiets kan komen. Wel aanvoelen of deze voor het antwoord openstaan natuurlijk

  Aum Shanti

  Geliked door 1 persoon

  1. ja idd ik vertel het als ze willen weten waarom het is gebeurd en wat de betekenis is geweest…

   anders ga ik voelen en geef ik ‘iet’ aan door een vraag te stellen.

   ja een bijzondere wereld idd.

   Namasté shivatje…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s