Manifesteren

Ergens in het hart weet mijn ziel wat er nu nodig is.

Mijn lichaam is in beweging naar mijn doel.

Mijn missie 🌊
Mijn ziel ❤️
Mijn hart 🙏

Mijn weg zichtbaar

In alle levenslust en rust.

Ontvankelijkheid
Overvloed
Dankbaarheid

we vliegen met onze aarde nu in het midden van de Perseïden zwerm – en het is volle maan – geweest gisteren –

ik heb er goede herinneringen aan, jaren lang organiseerde in sterren kijk dagen met Urania in de Keiheuvel met mijn vzw Groen – Blauw -Rood – natuur en milieu educatie…

soms is het nodig om even terug te blikken en weer vooruit te kijken.

en ja het is nodig!

wij zitten weer op een diepte punt omdat veel te veel budget is opgegaan naar dàt wat een basis zou moeten zijn…

volgens mij begrijpen heel veel mensen niet hoe het is gesteld met de gezondheid door toedoen van vele externe angstreacties, begrijpen veel mensen niet hoe ernstig het is om geen water te ‘hebben’ – het is nog niet zichtbaar uit je kraan in de badkamer en dàt is net hét probleem, hoe ernstig het is dat er branden zijn in de natuur, niet alleen om de natuur, maar wel omdat het veel lucht vervuiling te weeg brengt ook, hoe ernstig het is dat wie er niet gaat ‘opletten’ er mee weg gaat komen…

als het een bewustzijnscrissis is dan kunnen best de mensen opstaan die verandering kunnen brengen…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s