bewust worden = het zien van synchronietijd !

Synchroniseren

De afgelopen 3 weken had ik altijd of bijna altijd oranje licht.

Alles kwam bij elkaar, onze besproken kitten mocht weg, boekhouder gevonden door een groot geluk, uitgeverij en copywriter gevonden, ook nog eens een geluk en in 1 klap nog marketing vrouwen gevonden.

In de school van de zoon verschillende activiteiten waar ik me al voor had opgegeven lang geleden & een intense familiale verandering in de fysieke en mentale gezondheid van mijn grootvader door covid en uitgestelde rouw na het sterven van zijn vrouw in september vorig jaar. Plus een tante van 89 die veel zorgen nodig heeft van mijn ouders waar door dat mijn ouders overbelasting voelen en ik dus gewrongen zit tussen mijn gezin en mijn ouders en stevig aan het doorwerken ben voor mijn toekomst.

Ik heb niet het simpelste gezin, om het eenvoudig te zeggen. Vraagt veel aandacht voor dat wat onzichtbaar is. Preventief onderhoud, noem ik dat.

Ik ben dat gewoon.

Geen hulp van broers of zussen want die zijn er niet langs mijn kant. Geen hulp van broer van mijn man want jawel we zorgen ook nog voor de krachtige demente mama van min man.

Ik voel ook serieus veel, heldere dromen, nachtwerk, veel energetisch werk en vooral intensief maar zo fijn…

Ja ook dat.

Mijn man laat me maar ‘doen’ wat wil zeggen dat ik alles zelf moet doen waar ik mee bezig ben, wat nu enorm veel geregel is en hard werken is, met een zeer zeer beperkt budget…

Van de kruimels maak ik een brood. Ik ben dat gewoon. Maar nu begint het te wegen zo blijkt want in het begin van vorig maand zat ik nog vast met mijn schouder, gisteren ben ik door mijn rug gegaan met uitstraling naar beide benen..

Ja

Ik weet heel goed wat dit energetisch wil zeggen I AM op een hoger niveau en intenser verhoogde trilling…

Dju pijnlijk, net op het moment dat man en zoon ook op hun tandvlees zitten en we bijna op vakantie kunnen…

Dju, ik heb gisteren weer een evenement moeten afzeggen waar ik zo naar uitgekeken had .

Ik weet dat dit volledig karma werk is, uit zuiveren van mijn levensthema – gezien worden – & – er nu eens voor mezelf gaan staan – wat Jungiaanse betekend een sterke ruggengraat vanuit de oerbron met een gezond ego ontwikkelen om te gaan doen voor dat waarvoor je gekomen bent – de vervolmaken.

Ik weet heel goed dat een bekende entiteit nu voor mij heel wat lessen extra in mij energie veld neerzet en dat te pas en te onpas.

Oranje licht in mij kader van bewustzijn en mijn nachtelijke uurtjes les en de heldere dromen van mijn toekomst met de energie van mijn aarde en de maan met de langste dag en de karmische verandering binnen x aantal tijd en mijn al gevulde dagdagelijkse bezigheid is dada…

Door mij rug gaan…

Ik besef enorm goed waar ik in de toekomst aandacht voor moet hebben.

Ik ga kiezen op niet meer van de kruimels een brood te maken voor mij gezin, maar wel om een bakkerij open te doen voor mezelf en andere…

En nu even mijn rug laten genezen en veel tijd alleen voor mezelf nemen…

5 gedachten over “bewust worden = het zien van synchronietijd !

  1. Ja idd, hulp vragen en nee zeggen tegen je partner en zoon = gene gemakkelijke…

   de valkuilen worden nu oorverdovend – en steeds raken ze me in een diepere laag…

   wat een geluk

   en sevens is het vakantie!

   xxx
   Namasté shivatje.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s