de reis begint

op 1 juli – ga ik beginnen aan mijn ondernemersreis met een eigen nummer.

ja

idd, ik ben zo blij dat het EINDELIJK daar is!

ik heb er mega veel centen aan gegeven van af het moment dat ik – iets zinvol in mijn leven wenste te doen na een periode van 4 jaar in de zetel in 2007 – 2008 –

in 2008 in het begin van dat jaar starten we een vzw op – Groen – blauw – rood vzw in de natuur en milieu educatie – waar ik alles zelf in deed, alles echt alles – van educatie ontwerpen tot het uitvoeren ervan over heel Vlaanderen!

in 2010 veranderde mijn werk, ik was door de educatie meer in gesprekswandelingen terecht gekomen door al eens een keertje te veel iets verteld te hebben over wat ik meemaakte en over wat de onderwerpen waren waar ik mee bezig was – natuur – gevoel – hsp – en beleving…

in 2011 had ik veel ‘klanten’ die met me mee gingen wandelen voor de goeie gesprekken 🤪 die goed gesprekken gingen over tot het ontwikkelen van jawel – educatie – .

in 2012 werd onze kleinste geboren, wouw héy wat was dees…

in 2013 na veel onderzoek en heel veel kennis door beleving startte ik moeizaam voor mezelf weer de wandelingen op, niet veel later wandelde in weer zoals voor de komst van de zoon…

ik liet mijn vzw omzetten van milieu naar psycho educatieve vzw.

ik ben nu al meer dan 10 jaar bezig met dit onderwerp.

op alle vlakken!

9 jaar nu in de diepte psychologie van Jung op alle bewustzijnsniveaus !!!

in therapie, in training, in beoefening, in beleving, in zelfonderzoek, in groeiprocessen – onbewust -bewust -bovenbewust -…

het was voor mij – mijn verstand en gevoel gingen in openbaring – ik had hier mijn heel leven op gewacht! EINDELIJK !

wat ik in die 9 jaar heb mogen omarmen is dàt wat ik als kind – al van ver voor mijn geboorte in dit leven al echt onder de knie had, maar altijd onbewust – is mijn spirituele eigenheid – trans en para persoonlijkheid.

dat heb ik maar pas kunnen omarmen door het grootste trauma aan te pakken, mijn verlies van zwangerschappen in een lang en intens vruchtbaarheidstraject.

het onderzoek van 2 jaar naar mijn zielenkinderen die begon net na de geboorte van mijn zoon – omdat hij me hele gespreken zond in mijn dromen – is het grootste geschenk geweest dat hij met zijn geboorte meebracht.

in september is onze zoon 10 – ik ben dus ook al 10 jaar zeer intens elke dag bezig met mijn trans en paranormale persoonlijkheid.

gisteren nam ik mijn tarot training, mijn boekjes en de kaarten erbij en ging een astrologische legging leggen op jawel – mijn ondernemende toekomst, en ik trok – de duivel – in mijn 2de huis!!!!!

de duivel op mijn 2de huis🤪🤨🧐🤓

het huis van – verdiensten, bezit, eigenwaarde, talent…

wouw hé!

vorige week vloog er een duif tegen de auto – zij vloog en ik reed iets te hard – boenk – ik ben er sinds die dag mee bezig geweest, het beeld van de duif – na het bezoek aan een uitgever!!!!! – blijft op mijn netvlies gebrand, in mijn oren geknoopt en vooral mijn hart doet pijn…

de bosduif – bos – vrijheid – vrede – boodschapper –

met net erna de waarneming van een ooievaar

ooievaar – nieuw leven – wit en zwart- evenwicht – bewust onderbewust –

nu gisteren in de legging

in mijn 2de huis – de duivel – wat is je angst – illusie – onbewust is er iets dat ik in stand houd dat voor mij niet meer klopt!

ja –

in mijn 4de huis de zegenwagen – 6 de huis de maan – 9 de huis justice – 12 de huis de heremiet –

ik mijn advies naar mezelf toe ligt justice…

ja – het is wel duidelijk niet?!

ik krijg al maanden – misschien zelf al een paar jaren de verwonderde blikken – dat jij nog niet zelfstandig bent! –

ja – kijk – het duiveltje van familie op familie van moeder naar moeder is gegeven heeft gisteren gesproken – het duiveltje van angst hier in huis heeft ook gesproken en ik was zo van mijn melk gisteren dat ik een vriendin appte met – ik heb de duivel getrokken – nu weet ik wat de duif in mijn beeld kwam doen na de uitgever –

vrede brengen!

voor mezelf

voor mijn moeders in de familie

voor

jawel het karma op te lossen…

en nu op naar – leven in vrede met mezelf…

yes

i can!

Advertentie

2 gedachten over “de reis begint

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s