druk druk drkdrkdrk

ja dus druk

op alle vlak en het is vakantie…

maar niet druk in het vele werken maar wel druk in het healen van schouders, nek en knieën…

maar echt waar, ja ongelofelijk maar waar ons madam is dinsdag helemaal onderuit gegaan, ik heb 1dag en een half aan het uitzoeken geweest wat dit had te betekenen en jawel hoor – gisteren vielen de antwoorden naar beneden als een komeet…

ongelofelijk wat ik weer heb gevoeld en gedragen waar ik een boodschap in had over te brengen én een karmische loslaat les heb moeten doorploegen!

ja mannekes!

het karmisch werk blijft op hele cruciale punten in mijn leven echt een grote rol spelen sinds begin juli 2021. ja – wat een bewustwording en wat een serieuze energetische verplaatsing en verhoogde trilling dat ik nu mee mag beleven.

zelfhealing gaat razendsnel, eigenlijk ook in aardse tijd!

wat een prachtig lichaam dat we hebben hé…

ja ok – ik ben dus nog in bekom en geneestijd in mijn lichaam en nog behoorlijk moe van de nodige pijnstillers om de fysieke pijncirkel en bij horende ontsteking wat te genezen en te ontspannen, toch ben ik gisteren tegen 100km per uur doorheen een zeer goed gekende ‘angst’ gereden.

ik heb 2 uur mijn angst onder ogen mogen zien op de snelweg van Amersfoort en ik ben daar als – lichtjes andere Elma – aangekomen.

ik heb mijn hele collectie Aura Soma in de auto mogen laden samen met Rose en ben dan zonder angst met een brede glimlach heel vlot naar huis gereden – 2 uur tegen 100km/u –

ik heb gisteren vele bergen verzet op verschillende niveaus en ik ben daar zo enorm trots op!

yes yes yes!

en dan nu vandaag in alle rust mijn Aura Soma reis uitpakken en verwelkomen in mijn atelier xxx.

yes yes yes!

ik ben zo dankbaar! je kan het niet geloven!

morgen is het volle maan trouwens – een zaadje planten! – ja daarom hé dat ik vandaag mijn aura soma zaadjes ga planten in mijn atelier…

foto’s volgen!

(r) Aura Soma fotobron.

wie me graag volgt via instagram kan dat – alleen een privé account neem ik niet aan, ik moet van je iets zien op je content…

https://www.instagram.com/elmarosewood/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s