communicatie @afterlife

seg Elma heb je Tyler al gezien?!

is het dàt wat jij ook kàn?!

ohhh ja ik ken dàt – dat is wat Tyler ook doet !!!

HEB JE HEM AL GEZIEN OP TV ELMA?!

ja ooit lang geleden samen met andere vrouwelijke mediums…

ik moest er toen mee ‘lachen’ soms want ja als je dat kent hoe het werkt dan is het soms een beetje hilarisch…

ik heb me toen – lang geleden – wel afgevraagd hoe het zou zijn als ik dat deed bij de bakker of de slager of in het postkantoor of…

ECHT WAAR Hé – we zijn een land waar achter de schermen heel veel mensen naar een medium stappen maar er nooit openlijk voor uit komen behalve in intieme kring!

we leven hier hé, met de nuchterheid van een heispajer – allé ja als je snapt wat ik bedoel…

ja – eerlijke gezegd ik kàn dat ook wat Tyler kan, ik kàn dat ook!

MAAR

ik stel zo een hoge eisen aan mezelf qua ethiek en zuiverheid van mijn channel kanaal dat ik dit alleen en uitsluitend doe voor mensen die ik al goed ken, en vooral tijdens het mala’s maken en dan nog op vraag…

JA IK KAN DAT!

MAAR

en dàt is een belangrijke!

het is een talent! niet iedereen heeft dat talent, je kan het moeilijk echt leren, je hebt het of hebt het niet!

je kan het wel versterken – en dan bedoel ik – je kan je intuïtieve spier – goed trainen en dan lijkt het alsof je ook een medium bent – eigenlijk ben je dan een goeie – voeler – die goed de details kan observeren en natuurlijk goed kan vertalen! – dàn ben je nog geen channelaar…

dàt kunnen de meeste die met overleden mensen praten, en met dieren praten en goed de sfeer van entiteiten kunnen opvangen.

ik noem dat in mijn 4de boekje – de eerstelijns channelaars –

niets mis daarmee hoor, helemaal ok hierover, als je je kanaal zuiver hebt & je een goeie ethische code hanteert die uitgaat van volledige zelfkennis en uitgezuiverd is van alle trauma’s in dit leven en vorige levens…

ALS !!!

en kijk, er is een heel groot verschil tussen mediums en mediums…

laat ik eens heel even praktisch kijken waarom ik niet naar buiten kom als medium.

  1. ik heb een gezin
  2. ik heb geen onbeperkte heling tijd
  3. ik stel hoge eisen aan mijn channelbekwaamheid
  4. ik heb veel tijd nodig om te bekomen en me voor te bereiden
  5. ik geniet ervan als ik een boodschap mag doorgeven maar ik moet heel vaak ook goed afwegen wat ik zeg en hoe ik het overbreng…

Channelen is voor mij niet iets wat ik doe tussen – de soep en de patatten… als ik dat zou doen dan slaap ik in de nacht niet van alle dromen die op me af komen!

Channelen is een vak!

een beroep!

waar veel heling en zelfhealing mee gepaard gaat. waar veel zelfonderzoek en zelfkennis mee gepaard gaat, waar veel kennis van je materialen mee gepaard gaat – ja het is ook een technisch beroep o.a. op vlak van kaarten lezen, edelstenen kennen en verbanden kunnen leggen niet alleen vanuit de boeken, symboliek van geschiedenis, kunst en historiek kennen, doordrongen kennis hebben van chakra’s, aura’s en karma hebben én voelen met gans je lijf, zowel energetisch als aards – vooral aards – en met je hele fysieke lichaam, in het geheel van uw leven, en je universeel leven!… en zo verder en zo voort…

Tyler is nog jong en heeft een batterij aan hulp…

Dàt is nodig als je op dit niveau bezig bent met channelen!

Ik daarentegen ben een dromen werker, ik ben een channelaar en een universeel medium die spirituele opdrachten krijgt, moet aanvaarden om verder te groeien – of mag – aanvaarden en in de nacht aan het werk is in mijn bewustzijn van mijn spirit en mijn zielverbondenheid ook daar bewust inzet.

dàt is iets heel anders dan alleen maar channelen met overledenen!

én hoe het komt dat dit zo is dat ik dàt kan en mag doen en ga doen als ik een opdracht krijg van mijn zielsgenootschap?

ik heb heel veel geleerd door met dromen te werken!

wie niet droomt, kan geen channelaar worden!

  • ok iedereen droomt, maar daar zit de sleutel niet!

je dromen bewust kunnen vertalen vanuit je onderbewuste, hogerbewuste en vanuit je fysieke eigenheid en je channelvaardigheid, dàt is een levenskunst en dàt vraag een heel leven lang oefening!

kijk, ik kan met overledenen praten, ik kon als kind ook in de toekomst kijken, ik kan dat nu nog maar doe het niet meer – dat kanaal is niet meer open! – en ik heb daar in mijn leven als kind – als baby zelfs – zoveel van AFGEZIEN – omdat ik het niet kende, dat ik er sinds een jaar of 15 pas echt met babystapjes vrede heb mee kunnen hebben.

NU gebruik ik het in mijn werk, weinig mensen weten dàt wat ik doe, heel weinig mensen horen dat wat ik meemaak, en nog minder mensen mogen er ook ‘deel’ van uitmaken…

Ik vroeg me gisteren eigenlijk wel af – waarom? –

waarschijnlijk kan ik mensen hiermee wel helpen, helpen om hen te vertellen dat hun dierbare overledenen hen nog iets wil vertellen!

ja dat is zo ik weet dat!

echt waar, ik besef dat…

ik doe het ook mensen helpen om mensen te leren helpen in het aankomend – mediumschap! –

ik leer liever aan de mensen die het willen ontdekken bij zichzelf dan dat ik het ga doen voor – het grote publiek – .

mijn mediumschap hoort samen bij een mala, en dàt zal altijd zo blijven, dat is mijn heilig – verbondenheid…

dàt is mijn vak als medium.

en voor wie dit nu een ontnuchtering is of voor wie dit leest en met openmond zit te staren en de blog terug opnieuw moet lezen om te begrijpen wat er staat, wel dan heb ik iets heel éénvoudig, maar oh zo belangrijk!

LET OP!

ZO BOVEN

ZO BENDEN!

& VOORAL dit

EEF&B basis principe =

dat wat BOVEN is, is gelijk aan dàt wat ONDER is & wat ONDER is, is gelijk aan dat wat BOVEN is

Anima Mundi

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s