vechten, vluchten, ontdooien…

ik ben op een punt gekomen waarbij ik met afstand kan kijken naar dàt wat er gebeurd in heel de wereld en de wereld rond mij.

de keuze die we hebben als individu in een wereld die – op zijn kop staat – die heb je te nemen.

de keuze om niets ervan te zien is niet meer aan de orde, het probleem lost zich niet meer op als het zich voordoet, even vooruit denken – zonder emoties liefst – dat is een kunst in deze tijden.

geen grootspraak meer over – welke lessen we hieruit kunnen halen – de lessen zijn te veel op het collectieve toegespitst – om je individueel staande te houden heb je een portie ballen nodig en een helder intuïtief weten.

geen goedkope mediamieke uitspraken – alles gaat nog extremer worden – .

geen goedkope uitspraken van – alles komt altijd goed! –

we gaan een nieuwe wereld in, een aardse wereld waarin vele hoger bewuste mensen die emotioneel erg van afzien en die de vlucht naar – boven – willen maken om in het aardse weg te vluchten.

vluchten in emoties is nodig om te reguleren voor even, anders gaat je lichaam er beginnen van te protesteren.

vluchten in blijven doorgaan

vluchten in het niet willen zien en willen weten…

vluchten

vechten

voor de nieuwe wereld waar een draagvlak is aan het ontstaan maar nog niet concreet genoeg is en waar nog niet genoeg mensen echt voor willen kiezen omdat de gouden kooi toch te veel waarde heeft

vechten

voor een beter klimaat waar iedereen over heel de wereld nu al zich blauw aan betaald en wij hier op een virus zitten te kijken en een bende wereld leiders ons met zand zit te bekogelen

vechten

voor helderheid als alles bedenkt blijft door macht en omkoping maar vooral door blindheid en goedgelovigheid.

ik schrijf niets nieuws hier

ik ben er nu 48 er is eigenlijk niets veranderd in heel mijn leven alleen een C*crisis !

mensen zijn nu meer gewoon om het leed van andere te zien.

de angst – de collectieve angst – is naar boven gekomen – waar gaan we schuilen als de bommen vallen – angst voor het leven, dàt is voelbaar geworden in het hele collectieve bewustzijn.

bevriezend

we zijn als mens bevroren

waar het individu sterk aan zichtzelf moet gaan werken om deze sterke angst psychoses die het collectieve uitstuurt echt het hoofd kan bieden is er geen spraken meer van – het individu – sterker te maken.

bevroren

zijn al onze EQ kwaliteiten die we hebben maar die we minder en minder mogen laten zien door angst om het leven te verliezen dat we zo graag vasthouden.

bevroren in de illusie van het perfect leven

C*crisis heeft er iets aan veranderd ja zeker!

mensen zijn zichzelf niet meer, wat kan je en moet je nog geloven?

de mensen van mijn generatie kennen de – werkelijkheid – min of meer nog.

mijn zoon van bijna 10 moet andere intuïtieve antennes ontwikkelen om te zien wat en wie echt is en wie niet…

vertrouwen kan je alleen nog als je als individu je niet laat meevoeren door de bla bla bla van de dag en de dreigingen van de wereldleiders die de wereldleiders niet zijn.

verbazingwekkend is dat de generatie van mij en ouder -de kinderen van 30 jaar na de oorlog – niet opgewassen zijn tegen deze dreigingen en zeer sterk manipulatieve acties over heel de wereld.

en dan mogen we nog niet klagen hier in dit gouden kooi werelddeel.

waar de ogen op gericht zijn groeit de aandacht, en dit alleen bij u – niet bij de andere!

we steken onze tijd in dat waar we onze tijd minder moeten insteken!

wie sterk is overwint

– de sterkste wint!

overleven, vechten, vluchten, bevriezen, het heeft geen zin als je als individu niet eerst bij jezelf in je eigen kern je sterkte kan vinden.

of met een healers stem te zeggen – wie een zwakke sacrale chakra heeft en een onstabiele basis chakra heeft – staat altijd wankel te wezen, ook al heeft hij zeer goed ontwikkelde bovenste chakra’s.

geen basis geen ruggengraad…

Dus aan mijn vrienden

steek je tijd in jezelf te versterken vanuit de KA je persoonlijkheid in verbinding met je BA je ziel!

vanuit die positie maak jij de keuze!

met liefde en veel knuffels

Esther

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst Until we recognize the power of the unconscious to sabotage our conscious endeavors, we can change nothing. Marion Woodman THE EXISTENTIAL PAGE
Advertentie

6 gedachten over “vechten, vluchten, ontdooien…

 1. Prachtige tekst met vele verrassende wendingen, zoals dat waar het individu aan zichzelf moet gaan werken om deze sterke angstpsychoses het hoofd te bieden. Klopt, maar dat lukt velen niet, vandaar alle spanningen en woede die zich openbaren. Maar wat bedoel je met ‘geen goedkope mediamieke uitspraken’, want wat wel klopt is dat alles nog veel extremer wordt…Dus begrijp ik niet wat jij onder goedkope mediamieke uitspraken bedoelt….

  Like

  1. Heerlijk, je haalt het onderwerp er zo uit…
   ergens voel ik dat we als medium beter andersom gaan werken…
   mensen niet ‘behandelen’ op het coronavirus omdat je dan werkt met hoge energie op lage energie en dat is misschien wel energie zenden naar iets dat zo laag is dat het geen hoge energie kan aannemen – dan kan je beter anders om werken – werken op de goeie energie rondom de lagere energie om die te versterken zodat de omgeving mee versterkt.
   In die gedachtengang is zeggen dat alles extremer gaat worden – alles wat je aandacht geeft groeit – kan je beter zeggen we gaan het goede verbeteren en versterken dan volgt de rest – dan focus je op het goeie en dat ga je versterken, zo ga je als mediamiek persoon werkte met sterkte en niet met lage energie en zwakte en blijf je uit de dualiteit…
   Daarom deze uitspraak Jan Willem…

   Geliked door 1 persoon

   1. Aha, juist, dat had ik er helemaal niet uitgehaald en dus goed dat ik het gevraagd heb. Maar ik vermoed dat ik er een andere opvatting over heb. Ik zou trouwens iedereen behandelen als magnetiseur, ook covidpatiënten. Waarom? Omdat ik weet of voel dat iedereen die covid krijgt te maken heeft met organen die nog niet volwaardig kunnen werken of die karmische zwakten kennen. Zo zal ik nooit covid krijgen omdat ik 30 jaar geleden door een homeopaat korrels heb meegekregen en ik meen 5 jaar behandeld ben tegen restanten van de middeleeuwse pest (‘chiasme’) waartegen ik behandeld ben en dus daarmee een volslagen goed functionerend immuunsysteem heb gekregen. Ik kan door geen enkel virus of bacterie besmet raken, ook omdat ik mijn eigen lichaamscelleen daartegen bescherm en up to date houd. En mijn energie die volkomen zuiver is draag ik aan de ander over zodat die geneest. Wel kan ik via mijn magnetische behandeling voelen waar die persoon nog andere blokkades heeft zitten en daarheen energie sturen om die blokkades op te heffen. En zo kan ik met behulp van mijn gidsen alle klachten behandelen. Kun je me volgen?

    Geliked door 1 persoon

   2. ja ik kan helemaal volgen!
    dankjewel voor je reactie Jan Willem.
    het virus heeft me wel te pakken gekregen en nu ongeveer 20dagen begint het een beetje te lukken…
    nu begint de uitzuivering en herstellen van het ziek zijn.
    het heeft wel een groot keerpunt in mezelf teweeg gebracht.
    ik weet nog niet wat allemaal daar gaan we nog achter moeten komen…
    ik voel wel opluchting – ik ben uit de sarcofaag – mogen komen joepie!
    ik ga binnen een aantal weken ook naar een holistische arts om verder uit te zuiveren en beter afgestemd te geraken!
    dankjewel voor je bericht.
    warme groetjes Esther

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s