Wat gaan we nog allemaal mee maken?

gisteren hoorde ik op radio 1 iemand met volle kracht zeggen

we leven in een democratie

ik weet eerlijk gezegd niet op welke planeet hij leeft eerlijk gezegd…

als je dit een democratie noemt dan ben ik een een waterbuffel in de rivier van het leven…

ik stel het cru

maar ver van een apenland zijn we niet meer

daarom mijn vergelijking met de dieren…

nu mogen we zeker nog niet klagen, het kan veel veel erger, en het is gewoon ook erger langs de andere kant van de wereld, al moet ik eerlijk zijn met een goeie lange nacht doorrijden ben je al in een heel ander land waar vrouwen minder te zeggen hebben dan hier…

maar echt waar

ik ben een beetje beschaamd aan het worden.

ik ben echt voor vrouwen stemrecht en heb waarschijnlijk ooit mee achter de schermen gewerkt aan de verworven rechten, maar echt waar, nu geef ik met een scheeftrekkende mond en een gefronst voorhoofd mijn rechten af.

hier, zal ik zeggen en verder ga ik verder met mijn leven zonder woorden

het realisme is al even ver zoek, de definitie van een democratie is al even niet meer te voelen bij de gewone mens

het herformuleren van de illusionaire werkelijkheid is echt aan de orde.

defragmenteer die handel!

heel veel mensen volgen verschillende forums en veel helderziende die channelen – die info binnen krijgen van hun gidsenthe spirits – vele krijgen er hoop van en wat een geluk!

wanneer ik gisteren de netflix open – we hebben het goedkoopste abonnement en soms komt een film haperend en stotterend door – en op een kort geschreven bericht een film bekeek wist ik meteen dat democratie volledig voorbij is in VRIJE meningsuiting en in de VRIJHEID van de mens en de menselijkheid.

ik las dit weekend ook de zin dat de – oplossing zit daar waar het bloed stroomt – een doordenkertje waar zeer veel waarheid in zit, alleen je moet veel weten over bloedanalyse anders kom je te kort!

het bloed dat stroomt

“de oplossing zit in het bloed dat stroomt” – het is een kort fragment vanuit de Alchemie maar het is de nagel op de kop!

nu zitten we – ik toch al vanaf begin de 70ger jaren – in een mentaliteit waar de euro de oplossing is, de euro’s die niet in de handen van de mensen zitten en heel veel te maken hebben met het hardnekkig idee – vraag en aanbod –

vraag en aanbod

vraag en aanbod

vraag en aanbod

het is iets waar de hele economie op gestoeld is.

het is maar wat de zot ervoor betaald

het is maar wat de zot er voor betaald

het is maar wat de zot er voor betaald

het is maar wat de zot er voor betaald

heb je hem?

nee?

het is een mantra van de ongelijkheid waar de euro’s van blijven stromen.

het heeft niets met leven te maken.

het heeft alles met onderdrukking te maken, macht en afpersing.

en dit is niet cru!

de waterbuffel die in de rivier ligt ligt daar niet zomaar!

de krokodillen van de politiek en de energiecentra’s – die in ons land VOLLEDIG in buitenlandse handen zijn!!! – en de lachende uitziende gezonde mens die we nooit zien maar die wel zijn geld rivier ziet veranderen in een geld zee, die onzichtbare eurominnende ‘mens’ heeft altijd invloed op de wereldpolitiek en speelt met de politiekers als marionetten en graait zonder dat de schapen op de werkvloer het beseffen de euro’s voor dat ze in de buidel zijn gevallen gewoon weg voor ze er erg in hebben.

nu graaien ze ook nog de gezondheid van de lammetjes en de schapen op de werkvloer weg.

wie tussen de lijnen kan lezen kan lezen wat er aan de hand is.

vele maken een grote denkfout.

mensen denken altijd en alleen aan zichzelf.

die waarheid is in mijn gezicht ontploft. ik had beter moeten weten! wie bewust is zorgt eerst voor zichzelf om sterk te blijven en daarna ervoor te zorgen dat er weer opbouwend werk kan gebeuren na het slagveld.

ik maakte de denkfout…

spiritueel gezien klopt alles, en dat is het ook!

ik heb hier op mijn blog nog een blog staan die nu helemaal indruist tegen dat wat ik een paar weken geleden geschreven heb omdat ik toch mee was omdat mijn omgeving het gewoon deed, mee deed en dus ik het gevoel had dat ik maar gewoon moest volgen om mijn familie te beschermen, ik zou maar eens…

ik zou maar eens…

ik zou maar eens…

ik zou maar eens…

ik zou maar eens mogen zeggen wat ik erover denk.

wat zou er gebeuren als ik dat deed?!

welke mogelijkheden komen er vrij?

wat zou dat betekenen voor mij, mijn zoon, mijn gezin en mijn familie.

wat gaat dat betekenen voor mijn VRIJHEID?

mijn democratie?

wat zou dat betekenen voor mijn helderziendheid?

wat zou het zijn als ik op sociale media mijn gechannelde informatie deel?

informatie over verandering!

verandering die eerst nog echt voelbaar gaat worden in elke zin van het leven, wat zou het zijn als ik mijn gechannelde informatie deel over de veranderingen die we moeten gedwongen doormaken voor er een kentering KAN komen?!

de mensen willen geloven dat ze hun oude leven terug gaan krijgen, wie ben ik om mijn kop boven het maaiveld uit te steken en mijn energie te laten beïnvloeden door mensen die ik niet ken op de sociale media die aan het censureren is…

in mijn vorige levens heb ik dat al eens meegemaakt, maak ik die keuze?

maak ik deze keuze?

nee eerlijk gezegd nee!

ik maak de keuze nu niet op de open kanalen waar je niet van weet wie mee kijkt en aan het luisteren is.

dàt is geen economisch model van vraag en aanbod en wat de zot er niet meer voor wil betalen omdat het gratis op de straatstenen ligt …

maar dàt wil niet zeggen dat ik die info niet krijg.

maar nog

het is altijd aanwezig en ik weet wat ik zie en weet wat ik kan vertalen en wat niet.

het is een code, de code van infernohet is 5 voor middernacht – hahahaha knipoog – een grapje van mezelf met een link naar een waarheid die gechanneld is…

ach

denk ik.

ik kies ervoor om even te doen wat ik wil doen.

ik kies om rustig verder te evolueren en mijn vertalingen door te geven aan die die graag bij me zijn en ze willen ontvangen.

dat is wat bij mij past.

daar kies ik voor!

en verder kijk ik als waterbuffel in de rivier van het leven naar de oevers van de illusie…

met veel dankbaarheid voor de mensen die me ondersteunen en mijn ogen openen!

dankjewel handjevol.

ik ben je zo dankbaar!

Advertentie

5 gedachten over “Wat gaan we nog allemaal mee maken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s