de herinnering van het celgeheugen

gisteren lag ik in bad te lezen in – de inwijding –

ik las het stuk over de – inwijding – het moment dat je je lichaam zo in energie verhoogt en ja ja ja hebt gezegd op de laatste fase van je inwijdingsweg.

de passage die kwam was meteen instant een herinnering aan een ver beleefd leven.- ik besefte ineens daar in mijn schuimbad – met een stil huis en een zalige rust – dat – ik daar in de sarcofaag mijn dromen achterna ging – …πŸ˜‡πŸŒΉπŸ’«

tjonge tjonge ik heb een 1 maand geleden een periode hele heldere dromen reeksen gehad en het was zo veel dat ik wist dat het heldere dromen waren maar ik ze door – te weinig tijd – niet kon mediteren om ze te kunnen invoelen.

nu weet ik waarom ik naar het boek getrokken wordt en net die passsage moet lezen.de beelden kwamen allemaal terugπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ™πŸ™πŸ™

ik heb afgelopen week ook een 3 dagen bijna volledig van de kaart geweest en in mijn hartstreek veel pijn gehad, deze keer bleef ik rustig en heb mezelf ook die nodige rust toegelaten, maar nu weet ik heel goed wat dit betekende!

ik weet het ik voel het en ik ben er helemaal klaar voor!

alles is synchroniciteit !!!

ik ben blij dat al mijn werk dat ik in de afgelopen 1.5 jaar nu zijn vruchten begint af te werpen naar vorige levensinformatie. ik ben daar heel dankbaar voor! nu ik deze info heb aangevoeld en even mocht terug reizen weet ik dat ik weer op – mijn levensspoor zit – van ettelijke levens hiervoor. ik heb dat leven vorig jaar al ontdekt – onbewust – maar nu bewust!

natuurlijk vallen nu vele puzzelstukjes naar beneden en is er een nieuwe dimensie bij gekomen πŸ˜‡πŸ™πŸ’«

tjonge wat is dit zo fijn!

hopelijk mag ik dit ooit delen omdat dat een leven is geweest waardoor ik nu heel heel heel veel inzichten mee kan nemen en een beter inzicht krijg in dat wat ik als kennis heb, wat ik meedraag in mijn celgeheugen en met de boom der kennis mee draag en idd nu echt mee – mezelf kan verbinden – …

ik kan er alleen heel blij om zijn!

wat de vonk heeft in gang gezet is alweer een lichttaal meditatie van Petra Stam – in mijn regenboogremedie…

daar komt ook nog een dimensie bij, maar eerst dit leven en duiken in de mijn gekende kennis en beleving in mijn celgeheugen!

dankjewel aan mijn heldere dromen die me nu de wijsheid geven!

hoe schoon kan het zijn !!!

Advertentie

6 gedachten over “de herinnering van het celgeheugen

  1. Ja idd Jan Willem

   het gaat over de laatste fase van de inwijding – Jan Willem!
   wanneer je stapt in de sarcofaag en je bewust moet zijn van aarde en hemel en de dromen die he krijgt…
   wat kies je?
   wat beheers je?
   wat nog niet?

   ik weet welke dromen belangrijk zijn – hartje hartje –

   ja ze heeft het over het verleden, maar jij weet ook dat het in je celgeheugen zit als je het hebt meegemaakt…

   dΓ t is het dus!

   lieve groetjes
   Esther

   Geliked door 1 persoon

 1. Ik noem het ‘dan’ geen dromen, zoals een ‘gemiddeld’ persoon iedere nacht krijgt, maar visioenen over de toekomst of een visioen als een blik in je eigen verleden. Nu weet ik niet of deze Vlaamse begrippen ‘droom’ en ‘visioen’ in de Nederlandse taal verschillend zijn, maar dit onderscheid maak ik normaal wel. Dank voor je reactie Esther! x

  Geliked door 1 persoon

  1. inderdaad Jan Willem dat ist, je beschrijft het goed – de heldere dromen – zijn voor mij belangrijk, maar een visioen is voor mij een intense heldere bewust beleefde droom en dat waren ze – maar ik heb ze toen niet bewust beleefd door te veel andere dingen die me hebben bezig gehouden, toen.
   wat nu nieuw is ik kan ze terug ‘oproepen’ en dat is weer een nieuwe ontwikkeling – ALS – als ik mediteer, en daar ga ik de komende tijd meer aandacht aan geven …
   Zonder dank Jan Willem, zonder dank…
   xxx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s