Dankjewel !!!!

Ik heb mezelf een cadeau gedaan en heb een regenboog remedie aangekregen van Petra Stam

Mijn lichaam geeft op dit eigenste moment ook een lesje, te kort in vitaminnen die essentieel zijn voor de zuurstof toevoer en de botten.

– dankjewel lieve Gert voor het bekijken van mijn bloeduitslag die ik op uw aanraden heb laten prikken – wat tot een grote beslissing heeft geleid dat ik GEEN booster prik ga halen deze week – DANKJEWEL Gert.

Omdat mijn geest – mijn hoofd – en mijn lichaam rust vragen komt er altijd inzicht.

Ik ben vandaag aan de slag met de levensbloem, het vervolg van de reeks kaarten die ik maak in mijn aankomende training #dewegvandeheld

Die betekenisvolle beelden – heilige geometrie – doen iets met me.

Ik ben er nu 2 jaar mee bezig, heb een bergkristallen levensbloem in de geometrische vorm en een 12 puntige MER KA BA in huis en wouw jawel in verschillende vormen werken ze bij mij dus door in mijn lichtlichaam en mijn ziel.

Ik slaap op mijn regenboogremedie met mijn mala erbij. Het is hele hoge energie, ik krijg er hoofdpijn van – dus fysiek en energetisch in transformatie – door te kort aan vit D en ijzer, maar ook op energetisch vlak een andere dementie …

Vandaag, na twee dagen slapen met de combinatie mala en regenboog remedie en het ontwerpen van mijn kaarten voor mijn training en mijn access bars training gaat het plots super snel!

en volgens mij heb ik het prille begin van een grotere doorbraak, een groot inzicht!

daarom droom ik dus van de mandala’s van mijn vriendin Peggy al een aantal weken.

het is nu dus een teken geweest 😇🥰 ik heb dus wel heldere dromen gehad zonder ik er me bewust van was…het begint dus bij mij altijd met chaos – hahahahaha

– deze morgen moest ik meteen de pc openen!

ik haalde er de levensbloemen uit die ik had bewaard in een wolken map – en daar kwam een inzicht – 🥰getriggerd door een foto die ik op 2 januari deelde – die foto heeft me wakker gemaakt waarschijnlijk 😇weet ik nu dat ik en als mijn vriendin wil – ons eens een week naar de zee gaan begeven om te tekenen!

te tekenen naar bewustwording, met mijn al uit en in gevoelde ‘dingen’ over voelen en bewustwording…

ja een verhaal over eeuwenoude wijsheid die ik zag niet wist wat ik zag en nu me er plots wel bewust van ben maar nog niet helemaal bewust van ben!

ja mannekes

het is niet voor niks dat ik hoofdpijn heb, ik moet het voelen, ik moet het eerst voelen!

er dan wat vit D en ijzer bijvoegen

rust en tekeningen bij tekenen en dan rustig laten rijpen…

maar wouw héy

wat een wereld!

op naar de toekomst, en veel dankjewels voor dit bijzonder moment in dag 5 van het nieuwe jaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s