de laatste

over autisme gesproken!

vandaag hebben we het voorlaatste gesprek in het test traject van onze zoon bij Indigo in Mechelen.

ik zit hier nog te schrijven, ik heb er geen zin in.

na zoveel duizenden gesprekken over – hoe het is en hoe het voelt – heb ik er eigenlijk – mijne buik van vol – en zijn we nu ook weer een paar duizend euro lichter.

voor mij als ouder en als asperger komt de finale in het begin van volgend jaar, dan kunnen we verder – wachtlijsten – en bij OLO ons traject om een aangapaste school voor de zoon te trekken uit de grote ton van de scholen exclusie voor kinderen die net iets anders zijn.

dus vandaag op naar morgen maar eerst een trip naar Mechelen…

Advertentie

6 gedachten over “de laatste

  1. het viel mee, het was een goeie dokter…
   maar wel blij dat het test procedure voorbij is van de zoon – van begin van dit jaar tot nu – met wachttijd inbegrepen – in januari het eindrapport, en dan de volgende fase, Olo en het A document… nog eens een aantal maanden erbij…

   dankjewel voor de steun shivatje

   Namasté
   Esther

   Geliked door 1 persoon

  1. ik ben heel blij dat hij mee heeft gewerkt, toen hij 4.5 jaar was hebben we het ook al meegemaakt en toen was het een heel ander verhaal.

   als ouder met autisme ga ik het eindgesprek van de diagnose – ook al weet je het in je ‘buikgevoel’ toch ook weer een plaats moeten geven om hem nadien zo neutraal als kan op te voeden maar wel bewust te zijn van zijn noden.

   het blijft een moeilijke oefening om hun mentaal welzijn ok te houden, ongeacht ze zelf hun best doen om zich – zoals ze zijn – in de school en de maatschappij te handhaven.

   maar we weten wat we kunnen doen en dat gaan we dus ook doen!

   ook al zijn de testen een moment opname en gaat alles ‘goed’ in de school, dat wil niets zeggen tegenover het verleden en de toekomst…

   en voor mij persoonlijk, ik ben die gesprekken gewoon, nu ook weer in het ziekenhuis waar ik in behandeling ben ook weer een psychologisch traject, maar het is idd wel zwaar op sommige momenten idd idd…

   dankjewel Suske voor je waardevolle steun.
   een fijn eindejaar en liefdevol 2022.

   dus nu op naar de volgende fase.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s