Mediumschap deel 0.1

Surviving Death

iedereen de serie gezien?

nee hoor ik verwacht geen antwoord!

naar een medium gaan is nog steeds een publiek geheim! Vele hebben het al gedaan maar weinig spreken erover.

afgelopen dinsdag schreef ik een blog over mediumschap op Ka Sry – mijn website van mijn mala makerij (– ik noemde de blog niet – mediumschap – omdat ik dacht – wie ben jij om je blog over je werk zo te noemen! –)

wel eerlijk, na het zien van de serie – gisteren en vandaag uitgekeken – besef ik dat ik inderdaad wel eens in mijn leven – de rol speel van een medium voor andere – en in mijn dagelijks en nachtelijk leven altijd een medium ben.

ik ben een medium, een medium die heel sterk verbonden is met reïncarnatie en de natuurlijke synchroniciteit van beelden en natuurlijke boodschappen van mens en jawel soms ook dier.

mijn mediamieke specialiteit is de natuurlijke verbindingen met gidsen, leermeesters, entiteiten – ja ook overledenen, maar ook zielkinderen – (ik ben bezig met de dood en de geboorte) –

Mijn persoonlijke interesse in het mediumschap is reïncarnatie omdat ik hier de afgelopen jaren veel mee bezig ben geweest na een heldere droom – een visioen – na een belangrijke ontmoeting met een vriend in maart dit jaar aan de Belgische kust waar veel oorlog restanten te zien zijn.

OK het is er uit.

ik heb het gezegd!

nu heb ik echt zin om wat ik hierboven heb geschreven in één trek weg te vegen en te denken – ze hoeven dat niet te weten! – je gaat er toch niet mee te koop lopen – je loopt zo kwetsbaar te wezen! –

en ja, toch doe ik het deze keer niet

ik heb geloof ik al 100 blogs willen schrijven over dit onderwerp en telkens dacht ik – stel je niet zo aan! –

maar nu doe ik het wel!

één goede reden is er voor – het kan een steun zijn voor mensen die met rouwverwerking te maken hebben!

&

het is 10jaar geleden ook zo bij mij begonnen!

exact 10 jaar geleden werd ik zwanger van een mirakel – ik ben na zoveel zeer ingrijpende proefbuis pogingen en behandelingen niet zwanger mogen blijven, heb nadien buiten de baarmoeder zwangerschap gehad en ben dus zwanger geraakt met langs 1 kant een eierstok en langs de andere kant een eileider.

WHY !!!!

waarom?

waarom is er een zielskind gekomen in tijden dat het fysiek ‘onmogelijk’ werd geacht en waarom na al die zwangerschapsverliezen toch ‘ons’ zielskind mogen verwelkomen.

Daarom schrijf ik deze blog wel en kom ik voor een deel – uit de kast – als medium…

IK ben dat trouwens van nature, van kleins af ben ik dat al, onbewust, sinds mijn prille tienertijd wist ik dat ik – een belangrijke droom (een visioen dus) had gehad waarbij ik mijn eigen ongeval zag en ik wist dat als ik daar levend uit ging komen een belangrijke rol zou gaan spelen in mijn leven voor andere – ik was toen 12 à 13 jaar, wat wist ik nu wat het was?!

ik droomde mijn hele leven heel levendig en had volgens mijn ouders en familie een – levendige fantasie – knipoog – waarbij ik leerde voor ik iets vertelde – eerst goed nadenken voor je iets gaat vertellen – en dus alles wat ik zag en wilde vertelde, niet meer vertelde….

nee het waren geen leuke dromen die ik als klein kind had, veel oorlog nacht na nacht na nacht en als een film ging het ‘verhaal’ maar door en door…

nee het was niet fijn om te voelen hoe ik plots al mijn energie verloor en me niet meer kon concentreren, nee het was niet fijn om dikwijls bij mensen die ik fysiek zag ook andere aan te voelen, super verwarrend was dat, nee het was niet fijn dat ik feilloos aan mijn ouders kon vertellen wat er ging gebeuren en wat er niet ging gebeuren als een mens iets had beloofd of had gezegd of ons gewoon had gepasseerd!!!

ik was een kind!

niemand die me geloofde!

ja het heeft me veel momenten van absolute éénzaamheid gegeven, éénzaamheid omdat niemand mijn verhaal geloofde in eerste instantie maar ook omdat ik het in latere fase ook niet meer ging vertellen.

als tiener kreeg ik super heldere momenten, dromen en heel realistische beelden – de eerste diagnose kwam eraan – en ik hing eraan vast – DIS – .

in mijn vroege 20ger jaren kreeg ik een serieuze ‘depressie’ van alles wat ik voelde en wat ik droomde en wat ik allemaal wel niet zag en hoorde en what the f*ck nog allemaal – achteraf bleek dat een autistic burnout te zijn en ik kreeg even nadien problemen met veel te lang aanhoudende ontstekingen en vermoeidheid – diagnose cvs.

NEE dus tot 10 jaar geleden was het hebben van een mediamieke eigenheid géén pretje….

Niet denken dat een mediamieke eigenheid die je nooit hebt moeten leren! – wel leren om mee te leven en ernaar te handelen als je dat wenst natuurlijk – een walk in the park is – nee dat is het zeker niet!

ik zie en hoor en ruik dingen die ik eigenlijk liever niet zie en heel voorzichtig ben in het uitspreken ervan, je ziet de dingen die wel mogen gezegd worden, maar ook de dingen die rauw en vreselijk zijn voor de nabestaande!

ALTIJD!

heel bewust sinds de laatste 10 jaar.

onbewust/onderbewust/helderbewust/bovenbewust/diepbewust sinds 48 jaar.

Ik wist het en ik wist het niet, ik voelde het als werkelijk, maar kon het niet matchen in mijn werkelijk leven, en het bleef maar verder duren tot mensen me begonnen te vertellen dat dit – ook mediums kunnen! – dat waarzeggers dit ook deden! – dat mensen die heel gevoelig zijn dit ook voelen! – …

Ja!

Maar ik ben ik en de andere zijn de andere! dacht ik.

Ok!

even terug in de tijd…

21 jaar geleden leerde ik mijn man kennen, vogelskijken en observeren was ons leven, als we tijd hadden waren we buiten. het viell me op na een tijdje dat ik me – meer kon inleven – in de natuur en vooral de vogels. voor mij was een valk geen valk maar een sfeer een levensfeer waar een heel aura van een valk aan vast hing. Soms bij het vogelskijken – zo stonden we lang te kijken naar een ijsvogel die zijn vrouwtje een visje gaf – dat ik er één mee werd en bijna zelf de vogel werd die daar op dit tak zat – ik werd heel dikwijls 1 met de vogels die we observeerde. Het verbaasde me na een lange tijd vogelskijken dat – andere vogelspotters die we vaak tegenkwamen in het veld – dit niet hadden – hoe was dàt mogelijk!!!!

Vanzelfsprekend was het voor andere niet!

nog een voorval was dat ik blijkbaar een groot vermogen had in het dromen. mijn Jungiaanse therapeut vertelde me na heel wat jaren en onderzoek naar mijn sterrenbeeld en geboorte datum dat wat ik droomde en vertelde wel echt – mediamiek – was!

Wouw! de eerste keer dat ik dat werkelijk hoorde van iemand die er ook ‘verstand’ van had en wist door ervaring en door studie vanuit de psychologie wat ik kon en wat ik deed en hoe ik het kon vertalen dàt dit mediamiek was en is.

Maar van iemand horen is niet het zelfde als het van jezelf ‘geloven’ en weten dat je het kàn.

Ook mijn onderzoek begon om het verdriet te begrijpen en ook wel te verwerken van mijn kinderen die nooit geboren zijn geworden – 2 van 14 – 1 van 12 maar die wel bij mij zijn geweest.

Mensen komen altijd op het juiste moment in je leven, deze keer om me een boek te geven over zielskinderen.

7 maanden heb ik er intens mee bezig geweest, zonder dat iemand het wist. ik studeerde en oefende en wist plots mijn eigenheid gericht te sturen en te gaan gebruiken, zonder dat iemand het wist.

Ik kreeg contact met mijn zielskinderen na 6 à 7 jaar oefenen.

In december bijna dag op dag van vandaag deed ik mijn eerste ‘lezing’ – of zoals ze dat blijkbaar noemen in de medium wereld een seance – om te testen of ik het bij mensen ook kon die ik niet kende…

Yes dus, ok, ik kreeg vertrouwen…

Zieltjes van zielskinderen zijn prachtige zielen, zeer kwetsbaar heel zuiver maar ook vastberaden om er te zijn of om er even te zijn …

Uiteindelijk kon ik veel vraagtekens invoelen en verder gaan in mijn eigenheid in alle stilte maan niet in alle rust. Ik kreeg 4 jaar diep schaduwwerk voorgeschoteld van mijn Jungiaanse therapeut, om zonder zware trauma’s mijn leven met deze eigenheid verder te zetten.

Nooit vanuit trauma gaan channelen, nooit vanuit trauma gaan vertalen, nooit vanuit trauma gaan verbinden, altijd zuiver en met veel liefde xxx…

Dàt is dus waar ik gisteren en vandaag ook mee bezig was bij het bekijken van Surviving Death.

Laat ik eerlijk zeggen, ik heb de eerste aflevering al met bepaalde fronsen bekeken, pas vanaf aflevering 4 werd ik terug wat gemakkelijker in mijn hart en ziel. – om het kort door de bocht te zeggen – ego in het mediumschap – nee ik hou er niet van echt niet.

Ik leerde vanaf de 4de aflevering over het verlies van dierbare – hoe helend een medium kan zijn in het rouwproces -.

Wel zo had ik het nog niet bekeken.

Ik kan als medium een belangrijke rol spelen in het rouwproces van vele mensen! Ik kan als medium mensen dichter – laten groeien – tot bij hun levensessentie en waarom.

Ik kan als medium en als mala maker onzichtbaar en onhoorbaar de dingen in beweging zetten omdat ik ze aanvoel en zichtbaar heb in mijn dromen die ook meer en meer visioenen worden…

Ja dus ik kan een meerwaarde geven met dàt talent en zelfonderzoek en 10tale jaren van ervaring en studie – stoffelijk en onstoffelijk – echt een meerwaarde zijn voor mensen waar ik vertaler en of mentor van mag zijn.

Dàt is dus de reden waarom ik deze lange blog schrijf.

Ja, ik mag als medium – uit de kast komen! – omdat ik weet waarmee ik bezig ben.

Ja dus!

Het begon bij mij 10 jaar geleden omdat ik al jaren aan het schaduwrouwen was door de vele zwangerschapsverliezen in eerste instantie.

Het begin 10 jaar geleden op de stoel van mijn Jungiaanse therapeut die er woorden aan gaf.

Nu 10 jaar later kan ik dus zeggen, ik weet hoe het werkt, ik weet hoe ik het doe, ik weet wat ik hoor en waarom ik het hoor en ruik, ik weet wat ik droom en zie, ik weet wat zielen, entiteiten, gidsen en goddelijke aanrakingen zijn, ik weet wat universele beelden zijn, ik weet wat ‘ingevingen’ zijn en zelf wat uittredingen zijn & ik ben me sinds dit jaar aan het specialiseren in reïncarnatie.

& ik kan het vertalen ook, ik beeld, woord en kunst, in coaching en met kleur en geur…

ik weet het door dat ik nu al een aantal maanden erover met andere praat…

Mediumschap, ik gebruik het elke dag in mijn leven, als mala maker, als schrijver, als kunstenaar en als ontwerper…

Altijd verbonden met de zuiverheid van mijn kanaal op mijn werkniveau meestal in stilte…

Vanaf volgend jaar dus ook voor andere.

In mijn praktijkE – en natuurlijk in mijn mala makerij – KA SRY –

Nu nog afwegen of ik het ook in mijn malaboeklet ga schrijven wat en hoe mijn mediamieke eigenheid en natuurlijke mediumschap werkt…

Wat denk je, schrijf ik het of schrijf ik het niet?

8 gedachten over “Mediumschap deel 0.1

 1. Ik ben een maand proeflid van Netflix geweest en zag toen sf-flims die totaal los van de werkelijkheid staan en toen wist ik genoeg voor een betaalde site. Daar ga ik mijn geld niet aan verspillen, want ik neem het de producenten van sf-films kwalijk dat zij een totaal misvormd beeld hebben gecreëerd van de buitenaardse werkelijkheid. Daarom ben ik benieuwd waarom jij wel plezier hebt aan Netflix! Jij kunt ook weten dat het allemaal 3D is. Zo komt het ook in mijn boek te staan! Ben benieuwd!

  Geliked door 1 persoon

  1. Och, ik gebruik Netflix eigen nooit om ‘zoiets’ te zien, ik heb de serie gezien omdat vele mensen erover begonnen naar mij toe. ik moest altijd zeggen dat ik niet wist over wat ze het hadden… dus ben ik gaan kijken. Verder gebruiken we netflix heel beperkt…

   Geliked door 1 persoon

   1. Oke, dan ben ik gerustgesteld. Ik heb naar aanleiding van de blog wel gedacht dat ik maar eens een poging ga doen om het mediumschap ga proberen te omschrijven omdat veel nog onbekend is. Je weet dat ik psychicmedium ben die uit voorwerpen energie kan lezen en healingmedium zodat ik op basis van de energie van een hulpbehoevende kan aflezen wat wat die persoon kan doen om van z’n klachten af te komen. Maar alle series over Starwars en Startrack is een ander verhaal. Dat gaat over galactische oorlogen die inderdaad bestaan hebben, maar in de ontstaansgeschiedenis van het universum dat toen nog in de 3D-faase verkeerde, zodat die tijden nu allang voorbij zijn zodat de aarde ook niet bang hoeft te zijn dat we te maken gaan krijgen met buitenaardse die de aarde willen koloniseren. Die herinneringen kwamen in het hoofd van de schrijvers van sf-boeken naar boven en die zijn dus gebruikt voor de producenten van sf-films. Maar dus allemaal ver verleden tijd voordat de aarde bestond! Zie jij het ook zo?

    Geliked door 1 persoon

   2. Als ik het even invoel Jan Willem voel ik dat ik toch dat ik heel erg verbonden ben met de Egypte
    – ik kom als medium vooral uit de oudheid – minder vanuit galactische sterren stelsels.
    Ik kom vanuit de wijsheid van de mysteries vanuit verloren volkeren …

    Maandag heb ik nog een healing gehad en weer kom ik in de wereld van vorige levens en wijsheden…

    Dàt is net iets anders als waar jij over schrijft.

    Ik ben een medium die gespecialiseerd is in de verbondenheid vanuit de natuur en de psyché van de mens vanuit talent en het intuïtief vermogen van de mens – zonder het mediamieke. Kleuren en beelden zijn mijn specialiteit.

    Eerlijk wat de andere doen eigenlijk interesseert me – in 3D – minder, ik voel alleen – in 5D – dat ik veel meer moeite heb om mijn kanaal elke dag zuiver te krijgen en te houden door de ruis die ik moet uitzuiveren. – dat maakt me trouwens ook heel stil en daardoor ga ik minder praten –

    Ik ben nu aan het leren om de acces bars te gebruiken, weer een nieuwe manier om energetisch werk te doen, dus we blijven aan de gang…

    En ja er mag wat meer over geschreven worden, maar dàt is ook weer zo persoonlijk, en in mijn beleving kan je wel je intuïtief vermogen vergroten, je hoger bewustzijn verbreden en van daaruit werken, maar een healer dat ben je van nature dat kan je niet leren, idem als medium, dat heb je dat kan je niet leren….

    Als medium is het meestal de omgekeerde weg, je moet er leren mee omgaan!

    maar goed het is een heel persoonlijke aangelegenheid, dus wacht ik nog even af en volg nu maar mezelf…

    warme groet,
    Esther

    Geliked door 1 persoon

 2. Fijn juist dat je dit schrijft, ik ga ook al een jaar of twintig zo eens per jaar en het is zo fijn. Het blijft een cadeautje om te voelen dat het klopt, het is vooral een bevestiging van veel. En goed om te delen want het kan zoveel mensen om je heen helpen, hier althans wel. De serie ga ik zo gelijk opzoeken, ik ben echt reuze benieuwd. Fijne dag voor jou…

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Esther,
  Hierbij mijn antwoorden op jouw uitspraken en ik vermoed dat je wel voelt op welke alinea’s mijn antwoorden betrekking hebben:

  *Dat geldt voor mij ook, maar ik weet dat ieder mens ook een leven in andere galactische sterrenstelsels heeft geleefd want je hebt overal geleefd; al die ervaring is noodzakelijk om het Bronbewustzijn te bereiken. En ik weet dat ik tot de pioniers op aarde behoorde die hier dus zijn gestart. Daarom heb ik hier ook alle beschavingen van Oost naar West, van Zuid naar Noord meegemaakt. Maar ook vele natuurvolkeren als sjamaan meegemaakt.
  *Het is niet anders dan waar ik over schrijf, want hoe vat je een en ander samen in vier of vijf regels?…
  *Mijn taak in dit leven is om al die ervaringen samen te voegen in een levenspatroon waarmee ik een nieuwe visie op de aarde en de kosmos kan en zal ontwikkelen, en daarom kom ik noodzakelijkerwijs als rationalist over, maar je kent mij en je weet dat ik wel een scherp verstand heb, maar ook hyper sensitief ben. En dat heeft me heel veel problemen in dit leven opgeleverd.
  *Zo zit ik dus ook in elkaar. Ook ik ben een zwijgzaam type (in mijn jeugdjaren door omstandigheden helemaal zwijgend doorgebracht, maar na het verlaten van het ouderlijk huis ben ik ook losgebarsten. Maar nu weer in een zwijgperiode, vooral door alle misverstanden vanwege covid, geopolitiek etc. ik probeer dus mediterend alle problemen op te lossen als een kluizenaar, een functie die ik ook in vele levens heb meegemaakt.
  *Ik heb het mediumschap geleerd tijdens de cursussen die ik meemaakte, maar dat wel met een onderzoek voorafgaand of je de aanleg voor had. Dat bleek bij mij het geval te zijn en toen heb ik tot ieders verbazing een voortreffelijk examen afgelegd wat ik in een ‘drukke’ klas niet kon laten zien omdat het steeds erg rumoerig was. Dus kan ik een perfect examen ook zelf niet kunnen voorzien. Hoewel ik wel wist dat ik rijkelijk gezegend was. En ik bleek één noodzakelijke eigenschap te hebben, namelijk dat iedere levenservaring in mij volkomen aanwezig was en dat ik daarom in staat was om die energie op de juiste manier te vertalen naar de klant toe. Ik zat bij wijze van spreken niet zomaar te gokken wat er aan de hand kon zijn. Versloeg zelfs cursisten die ook een certificaat wilden halen vanuit hun bestaande healingpraktijk!

  Als het toch lastig wordt met herkenning van de door jou geschreven zinnen, laat het me dan weten en dan maak ik er een (geanonimiseerde) blog van.
  Veel warme groeten, Jan Willem

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s