testen wat GOED GAAT

morgen richting Mechelen – de helft van de testen…

ergens is het dubbel die testen omdat het zo is – wanneer er geen probleem is – kan er wel ééntje zijn dat onzichtbaar is – autisme en HB hebben, het is een dubbeltje op zijn kant –

op zijn rapport spatten de goeie cijfers van het papier NU, maar niets garandeert dit voor in de toekomst…

ik leef als mama graag in het NU – wat nu is is het belangrijkste – en als ass’er plan ik graag iets op voorhand – want een kijk op wat komen gaat is wel een fijn gevoel – als ziel heb ik geen tijdsbesef en flirt ik met de ruimte die ik heb – dat is mijn uitdaging…

ik kan het je zeggen

het is telkens voor mij als mama een hoop stress om goed op tijd in Mechelen te geraken!

om de parkeermeters te instaleren en opnieuw – alles opnieuw – te moeten doen alsof je het nog nooit hebt gedaan

om de zoon opnieuw de bel van de deur van Indigo – aan te wijzen en dan zegt hij nog – ik zie ze niet – waar mama haar auto in het midden van de straat moet zetten en zelf op de bel gaat duwen omdat we weer in de file of ergens anders hebben achter gehangen waar je niet wenst achter te hangen op zulke momenten opnieuw in het NU – voor later…

want dàt ist hé…

wij willen het niet echt – die testen – wij kunnen de zoon zo vrij en zo ‘zuiver’ als kan ‘houden’ omdat ik heel goed weet wat ass is!

en mijn man die volgt – soms – maar nu zeker…

gewoon omdat – als er een probleem zich voordoet en je moet meteen actie ondernemen er geen tijd is om NU de nodige testen te laten doen, de nodige documenten te hebben om hem in aangepaste school te mogen laten les volgen.

NU bestaat niet als je ass hebt, ook niet als je ass hebt en geen problemen hebt.

voor mij als spiritueel iemand voelt dat heel erg duaal – en toch is er een éénheid – ik weet het…morgen zitten we in de helft van de testen.

heel confronterend voor hem en zijn mama, want ze testen niet waar je kei goed in bent!

en weet je wat, eigenlijk zou ik dat toch echt zo fijn vinden se, dat ze vele kinderen is echt gaan testen op wat WEL GOED GAAT – want echtwaar wij – de anders zijnde – zijn de spirituele vernieuwers – van de aarde – en wel vanaf het moment dat we als ziel kwamen piepen om weer naar de aarde te gaan…

zo ist!

wel dàt mogen ze van mij eens gaan ‘testen’…

en wel vanaf NU

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s