ongeboren kinderen vertellen…

In de spiritualiteit weten we het al lang – een ziel is er voor er sprake is van een kind of van conceptie – een zielenkind is er meestal al even – in je aura omgeving of als entiteit.

Dat weten we!

De ziel kiest zijn ouders – het kind komt langs in de zwangerschap – geeft iets mee en soms verdwijnen ze – verlies van zwangerschap – en heb je er iets van te leren en heel vaak blijven ze en dan worden het jou kinderen…

Ook adoptie/wees en meegroei kinderen ‘kiezen’ als het ware hun ouders…

Ook bij een abortus komen kinderen altijd iets meegeven.

Ongeboren kinderen…

Ze zijn niet onbeschreven!

Ik was dus aan mijn scherm gekleefd als ik Binu Singh hoorde.

EINDELIJK eindelijk! is rechtuit, zonder toeters en bellen van ziel tot ziel van mens tot mens en met spirituele inborst.

WOUW!

kijken is een aanrader als je meer wil weten over babytjes en hun verhaal, over peuters en kleuters…

Ze zet iedereen aan het VOELEN, iedereen!

Dus kijken !!!!

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/alleen-elvis-blijft-bestaan/9/alleen-elvis-blijft-bestaan-s9a3-binu-singh/

&

wat me nog meer raakt, mijn onderzoek van 10 jaar geleden – waarom de ‘andere kinderen’ niet gebleven zijn en onze zoon wel, wel ik heb nu veel meer antwoorden erbij gekregen.

alleen had ik ze graag willen vragen, wat ze van kinderen met een labeltje denkt – want wouw die kunnen heel heftig zijn en daar door zijn de ouders ook in moeilijkheden, en ja als het kind het moeilijk heeft is het door de omgeving die het moeilijk heeft…

dan kijk ik in mijn eigen boezem en zie idd een postnatale autisme burn – out en zie ik veel onmacht en vooral – het alles geven om niet té veel schade te geven – op latere leeftijd.

ik was me daar al snel van bewust als individu en als ouder, maar ik ben maar 1 schakeltje in de omgeving, niet iedereen was zich daarvan bewust, helaas…

een kind opvoeden die anders voelt, denkt en handelt ja, wat zou ze ervan zeggen?

hopelijk komt er een boek…

ik heb mijn boekenkast vol zitten met tweedehandsboeken die over dit onderwerp gaan, spiritueel maar ook van Anna Verwaal en haar voorganger Diana Koster.

een onderwerp dicht bij mijn hart, met liefde en veel tederheid heb ik als mama gedaan wat ik kon en toen had gelezen. zowel op spiritueel vlak als op menselijk vlak…

ik ben opgevoed met dokter Spock, en dat was niet de juiste benadering voor mij als baby met autisme, maar dàt wisten mijn ouders niet dus ook zij hebben gedaan wat ze konden doen.

dus iedereen naar deze aflevering kijken !!!!

https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/alleen-elvis-blijft-bestaan/9/alleen-elvis-blijft-bestaan-s9a3-binu-singh/

Advertentie

3 gedachten over “ongeboren kinderen vertellen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s