Intenties…

Je kunt de wereld niet intrekken niet met vijandigheid, woede en hebzucht en verwachten dat de wereld je iets anders geeft. Dat zal hij niet doen. Het Universum zal je geven wat je intentie is, en het verbazingwekkende is dat je jouw intentie niet ‘daarbuiten’ in de wereld kunt zetten. Je kunt een intentie alleen in je eigen innerlijke universum tot leven brengen. En als je geen gezond innerlijk universum creëert, zal het uiteindelijk ‘daarbuiten’ zichtbaar worden en je zult je afvragen waarom ‘het universum je dit aandoet’… John-Roger

bron onbekend – via Jan Bommerez

de laatste maanden ben ik dieper in de zin van affirmaties en intenties gedoken.

het is door het mala maken en met edelstenen te werken dat ik dat veel hoger – in mijn levensvaandel – draag dan ik ooit had verwacht.

in de tarot heb je de kaart – het rad van fortuin – een kaart die ik in eerste instantie dacht om ze nooit – te mogen trekken – … – voel je hem! –

nu ik zelf door een serieuze transformatie ga op heel veel vlakken – mijn lichaam & mijn ziel en mijn spirit – besef ik dat niet alleen rust – ik ken mijn valkuilen beter – maar ook het vertrouwen – en vooral ja inderdaad mijn intentie – zo belangrijk is …

de intentie en de affirmatie werkt altijd door op alle lagen van je lichaam, je mentale gezondheid en je aura, energetisch…

het is zo,

intentie is een zeer belangrijke tool!

ik gebruik het wel als ik mijn mala meditaties doe. dit in combinatie met Namasté, het geeft me nu de laatste weken een bijzonder warm gevoel…

deze morgen kwam ik de tekst van boven tegen en de foto erbij…

veel zeggend!

dat in de link met het rad van fortuin, en de groene gele en oranje kleuren van aura – soma en de chakra’s …

ja en dat samen met mijn healer die met haar ogen kijkt naar mijn transformatie…

een prachtcombinatie!

&

heel eerlijk

het schrijven met de hand van mijn ‘klad’ versie van mijn mala boeklet heeft weer veel lagen naar buiten gebracht die in me zitten en waar ik nooit iets over vertel.

soms dacht ik bij het schrijven – hoe kan dit allemaal – uit mezelf – komen…

de bron van wijsheid een stukje al voelen en vooral dat herkennen en voor mij dit niet meer constant gaan controleren of het wel ‘waar is’ vanuit een gevoel – het kan niet waar zijn dat je dat weet, waar heb je dat geleerd?!

– dàt achterwegen laten en alleen vanuit je bron schrijven, dat was gewoon HEMELS !

mijn lichaam zit in de basis nog wel – wat vast – ik voel dat dit te maken heeft met mijn karma werk langs de moederslijn – een heel belangrijke lijn trouwens – en ik die nu mijn eigen opgelegde blokkades ben aan het opheffen

– ja dat geeft een diepere laag van zelfhealing en daar moet ik nog aan wennen.

maar het is ohhh zo helend!

niet alleen voor mijn man – jawel hier is ook weer veel in transformatie in onze relatie – maar ook in de aura genezing – van hem, van mij en van ons – en de zoon die reageert daar zo bijzonder lief en empathisch op, die gaat zijn grenzen omzetten in liefdevolle woorden en gebaren naar ons toe…

al moet ik eerlijk zeggen, ik zal tijd nodig hebben om alles wat er nu gebeurd ook een plaats te geven…

maar deze plaats is een totaal ‘andere plaats’ als de verwerkings’plaatsen’ waarmee ik vroeger werkte. ik voel letterlijk een – verplaatsing en de liefde – de alles omvattende liefde – van Sekhmet – misschien wel.

zoals Petra Stam – het beschreef in haar laatste blog vanuit Egypte – Sekhmet / sterrenleeuw die een mensenkind voedt. Deze wezens hebben ons nog veel te leren 

wat een prachtige wereld…

intens maar zo helend!

Namasté

Advertentie

2 gedachten over “Intenties…

  1. ja idd, maar eerlijk, het is me nog niet helemaal duidelijk – behalve dan – het vorig leven – dat we zeer waarschijnlijk hebben gedeeld…
   Wie weet wat komt er los volgende week?
   in alle rust – met de zee bij mij – wie weet…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s