Mijn dag in een notendop

deel 1 https://www.facebook.com/Elmarosewood1/videos/2920073404924564 deel 2 https://www.facebook.com/Elmarosewood1/videos/260104835899689

en dit

Resultaat van het oog van Horus.

vanuit de gekleurde levenszaadjes in de levensbloem

Het oog van Horus =links – maan oog – het Lunar weten – vrouwelijke school van Horus – onderbewust – intuïtief – heelwording – kennis van binnen af.

rechts – zonne oog – mannelijke school het de kennis van de kosmos – heilige geometrie éénheidsbewustzijn – kennis van buiten af -Links

Goud in het zien Groen in het ruiken Blauw – indigo in het voelen Lichtgroen – groen in het voelen Roos – horen Groen – in het denken

Aura Soma – groen – wit –

In het lunar weten weet ik dat wat ik zie vanuit de bron komt waarbij ik vanuit het hart mag ruiken aan wat is en komen gaat in het hier en nu en in het universum door te voelen vanuit de kosmische trillingen kan ik met mijn hart voelen en vanuit liefde horen waarbij mijn hart me vergezeld in het helder denken zonder twijfel en perfectionisme. Heling vanuit het hart naar alle chakra’s en aura zuivering is een aandachtspunt…

Rechts

Paars – in het zien Groen – in het ruiken Geel – in het horen Roos – in het denken Rood – in het voelen Zilver – in het proeven

Aura Soma flesje – roos blauw –

Vanuit het zonneoog – het kennisveld – vanbuiten af.

Kan ik doorheen mijn derde oog zien en waarnemen vanuit de kosmische trillingen, daarbij is er een hartsverbinding met het ruiken in verbinding met mijn fysieke lichaam waarbij de zon en de creativiteit verbinding maken met de zonnevlecht die straalt uit met liefde in het roos – liefdevol voelen – met de basis kracht van rood in een goed geaard gevoel.

Ik mag proeven van het zilver, verzilveren… = alchemie

– het kindsdeel moet niet meer twijfelen, er is de kennis en de kunde!

Ik ben trots op mijn dag!

Ja een feestje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s