Wanneer de vragen belangrijk zijn…

Ik ben zo verschoten!

alweer!

ik ben zo verschoten dat ik echt meteen dacht – Arm – en armzielig…

Net niet de woorden – arme mensheid – kwam in me op, want wie ben ik in hemels naam!

maar eerlijk

we WETEN letterlijk bijna niets meer van onze oerwijsheid vanuit onze krachtbron en vanuit ons universeel weten.

BIJNA !!!

want we weten het allemaal WEL, maar durven er haast niet meer mee in aanraking komen omdat we schrik hebben om dan – weg gezet te worden – in de term die op – ziekte en aandoening – afsluit.

maar hoe is het toch zo ver kunnen komen in een tijd dat er ZOVEEL COACHINGScertificaten en HEALERScertificaten worden uitgereikt?!

Hoe?

kan je met een geleerd certificaat met oefening – en nu in coronatijden ook helemaal geen oefening – in de ziel, de spyche, en gedachten en het leven van alle dag, mensen gaan begeleiden als je alleen maar een certificaat hebt gehaald en meestal grof veel geld hebt betaald?

WAAROM?

is het zo dat mensen gaan studeren om hun gedachten door studie te ordenen om zonder al te veel oefening – in zelfkennis en schaduwkanten – spirituele verbondenheid en aura kennis – aan het werk te gaan in de meest gevoelige sferen van het aardse en het spiritueel leven!

WIE?

zijn de mensen die nu in een training zitten om – emotie coach – te worden en nog niet eens weten hoe ze correct coachingsvragen moeten stellen om hun oordeel en hun levenservaring NIET mee in te brengen?

oh hemel waar gaan we naartoe in coachingswereld?!

WAT?

is er dan gebeurd met de reclame praatjes die niet gaan over de essentie maar wel gaan over – kijk eens hoe goed ik ben in mijn werk als coach en zie een keer met wat ik werk – welkom en koop mijn spullen ook in één keer?

– ja ik weet het ik maak mala’s – ik kijk zeker ook in mijn eigen boezem, maar ik weet wel waarmee ik bezig ben!

WANNEER?

worden de mensen die trainingen gaan volgen ook eens wakker geschud in hun wezenwijsheid?

worden ze wakkergeschud dat ze eerst als coach zelf serieus inzicht in zichzelf moeten hebben voor ze kunnen beginnen met coaching!

worden ze zelf bewust van hun eigen energetische aura en zijn ze zich bewust van alles wat onder, achter en blind is bij zichzelf?

DAT is toch essentieel als je naar een coachingstraining gaat dat je de basis kent en dat ook al in je hart en handen hebt – je verstand is belangrijk, maar het gaat meestal over ervaring en veel gevoel!

WAAROM

gaan mensen zomaar geloven in iemand zonder eerst een goed onderzoek te doen – nee niet altijd naar diploma’s – maar naar authenticiteit en harstverbinding.

certificaten en getuigschriften zijn echt wel belangrijk, maar ook hier – iedereen die een training geeft kan dit uitschrijven! – jawel! –

waarom is kritisch denken en naar kwaliteit streven als je naar een trainer een coach of een healer stapt bijna niet meer aan de orde?

Wat, waarom, wanneer, wie, en hoe!

Zo

Waarom schrijf ik dat?

Ik belde naar een vriendin om te zeggen dat ze – mijn weg van de held – try out mocht doorsturen naar mensen in haar netwerk die …

ze mailde me terug – ik weet niet naar wie!?

ik dacht – DEES KAN NIET! – iedereen kent toch tarot en iedereen kent in het netwerk waarin we professioneel actief zijn wel iets van zelfkennis en processen!

  • wat een geluk dat ze me kent want anders was dit een moeilijk gesprek geweest…

ze zei; stuur het door in jou netwerk!

ik zei, ja maar dàt netwerk ként het – waarschijnlijk – al! – anders kan ik niet groeien! – en dit is een denkfoutje hoor – ik weet het –

ik had al boenk goesting om dit kind met het badwater weg te spoelen, zo botste ik weer op die onwaarschijnlijke muur die ik zo zo zo goed heb gekend…

ze vertelde een verhaal! – ELMA zei ze op een hoorbare coachende toon, en dan weet ik dat ik moet luisteren naar haar! – weet je wat…

en

in het kort wist ze me te vertellen dat ze bij een ervaren trainer aanwezig was om een grote groep – gediplomeerde coachen – te assisteren in een emocoachingstechniek met een certificaat – yes- en dat de trainster het – VRAGENSTELLEN – met hand en tand en lichaamsbewegingen en herhalingen, aan het uitleggen was en en en en …

dat er bijna 45% van de coachen NIET eens WISTEN wat ze met die vragen moesten aanvangen !!!!!!

WAT !!!!!!!

ECHTWAAR !!!!!

zelfs bij het mala maken als ik de stenen uitkies in mijn edelstenen winkel heb ik – mijn wijze heren en dames – bij mij, en dan heb ik nog geen mala in mijn handen, dat is het begin het eerste begin na het idee en de energetische boodschap dat er een bepaalde mala gaat aankomen !!!

Ach ja…

wie ben ik?!

maar ze mijn lieve vriendin had dus wel gelijk!

  • ze wist het inderdaad niet!

ze zei net dat waar ik in moet groeien!

GEEF HET DOOR AAN HET UNIVERSUM

er zit niks anders op!

ik moest lachen en ik deed de deur open van mijn voetverzorgster LUT – ik liet mijn voeten verzorgen en ze zei – Elma draag zorg voor je voetjes koop eens mooie sokken! – knipoog –

ja sinds de menopauze hier gepasseerd is draag ik geen sokken meer in mijn schoenen – al heb ik er dure van die super sokken voor te wandelen – maar ik gebruik ze niet meer vanwege te warm – maar dan krijg ik eelt en dat is voor niets nodig!

Lut smeerde mijn voetjes in met heerlijke balsem en zei – SOKKEN – hé Elma – draag sokken!

Ik stapte in de auto en zei zei tegen mezelf!

en gaf alles door aan het universum!

en ik vergat de tijd waarin ik – de weg van de held – wilde lanceren!

In de avond schreef ik mijn vriendin dat ik het nu echt goed begreep in welke spiegel ik moest kijken, toch kon ik het niet laten om mijn verwondering van de – verschotenheid – niet loslaten omdat ik net een reeks prachtige boeken over aura en healing heb binnen gekregen en had gelezen!

ik vroeg me werkelijk af;

waar moeten we aan beginnen?

en kreeg meteen het antwoord op blz 165 in het boek – aura soma – bij bronnen van genezing –

Vicky Wall

kreeg de vraag;

” kun jij mij leren genezen?”

ze antwoorde met;

HOE zou ik dat kunnen? Wij hebben hier namelijk over een Goddelijke gave. Het is geen bewuste handeling of iets wat men zelf kan opwekken!”

Je hebt het gekregen vanuit vorige astrale levens, je hebt het, je moet het ontwikkelen en daar is het! “

  • iedereen kan genezen!
  • genezen is geen vaardigheid
  • het is niet iets dat je met een bepaalde techniek onder de knie kan krijgen.
  • HET IS IETS WAT GESCHONKEN WORDT – dit is een waarschuwing – net zo makkelijk weer terug genomen kan worden indien je er niet op de juiste manier gebruik van gemaakt wordt –
  • als je er misbruik van maakt raak je het kwijt

“De exacte betekenis van het woord MEDIUM is:

  • zich op de Goddelijke golflengte af te KUNNEN stemmen om te KUNNEN genezen.

Ze schreef voor mijn spiegeling nog deze zin;

OP EEN GEHEIMZINNIGE EN WONDERBAARLIJKE MANIER ZAL DE GENEZER DAN OP DE JUISTE PLAATS OP HET JUISTE TIJDSTIP EN NAAR DE JUISTE PLAATS WORDEN GELEID.

Vicky Wall – boek aura soma blz 166.

en bij deze laat ik nu los en neem ik al mijn zaadjes mee in mijn nieuwe weg van mijn held –

Dankjewel om mijn bezorgdheid te lezen in de liefde en de hoop dat de juiste moment komt en dit bij de juiste persoon ter sprake, voelen en … komt!

Fotobron – flesje – Aura Soma 076
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s