het begin is …

Straks als ik mijn kaarten ga schudden en een cirkel leg met mijn tarot kaarten weet ik dat er een deur kan openen en er één kan sluiten.

Straks als ik met mijn edelstenen bezig ben weet ik dat ik helemaal automatisch contact ga maken met de kracht van de stenen vanuit intuïtie maar soms ook naar andere dimensies.

Straks als ik ga slapen krijg ik beelden binnen vanuit de verwerking van vandaag, gisteren en eergisteren die me overkomen en kan gebruiken.

Ik kan dit alles omzetten en ik kan ze allemaal gebruiken om me meer zelfkennis te geven in het aardse leven, hier en nu, kan ze ook toepassen in het 5D dimensie vanuit mediatie zowel in het hoger bewustzijn als in mijn bewustzijn.

Ik kan ze ook gebruiken om een flow te creëren om even een paar uren of zelfs dagen tot in een bepaalde ‘sfeer’ te komen waar op karma vlak veel kan worden uitgeklaard en opgelost.

Ik kan ze ook gebruiken om trance reizen te doen naar toen en naar morgen.

Ik kén het gevaar van een onzichtbare ‘psychose’ – term vanuit de klinische psychologie – maar wel ééntje waar je heel bewust van moet zijn als je met deze bovengenoemde mediamieke en intuïtieve eigenschappen bezig bent.

Mijn vriendin zei het nog daarnet aan de telefoon – als ik in het begin bezig was met die onderwerpen en plots mijn eigen kracht een beetje mocht aanspreken – in een channeling met Meester Morya – “dacht ik dat ik ‘zot’ werd en riep ik om hulp” .

Je kan je het moeilijk voorstellen hoe je gaat reageren wanneer je voor het eerst met je eigen bron, je eigen kracht en je eigen 5D dimensie eigenheid geconfronteerd gaat worden.

Je gaat altijd een gewaarwording krijgen IN je fysiek lichaam – je lichaam moet kunnen volgen – IN je mentale waarnemingen in je aardse leven en IN je intuïtief en spiritueel energetisch lichaam – om dan je universeel lichaam niet te vergeten op termijn…

ALTIJD ga je een verandering voelen! ALTIJD…

Het schud je volledig wakker!

Meestal is het eerst chaos, complete chaos en roep je op hulp!

Van chaos ga je stap voor stap weer kunnen ordenen van de informatie die je hebt gekregen. MAAR hier een zeer belangrijk gegeven, alleen door te aarden! EN zelfkennis bewust te vergaren.

Vanaf je bewust bent van je eigen eigenschappen, je kan je eigen reizen analyseren en je kan bewust werken met de energetische informatie, dan ben je een aantal – heel veel jaren dikwijls – verder in zelfontwikkeling van het fysieke lichaam, het mentale lichaam het spirituele lichaam en het energetische lichaam.

Persoonlijk heeft het bewustzijn van mijn eigenschap die ik van nature heb – aangewakkerd door overlevingsstrategieën en mijn boogschutter boogschutter eigenschappen – meer dan 20 jaar geduurd – waarvan bijna 4 jaar lang fysieke chronische gezondheidsproblemen die in de zetel zijn voorbij gekropen zoals een slak – heel dikwijls heb ik me afgevraagd of ik er überhaupt nog ging uitkomen…

Ja dus!

Het vraagt enorm veel zelf evaluatie, ervaring, kritisch kijken en heel veel revalidatie…

Tot op vandaag!

Nu ik de belangrijkste levensangsten ook eens onder ogen heb mogen zien en heb aanvaard dat ze er mogen zijn en aanvaard dat het leven is wat het is weet ik dat angst voor en angst met en angst in mijn aardse leven me helemaal heeft verlamd in mijn verschillende ‘lichamen’…

Levensangst, die belangrijke angst onder je ogen houden en erdoorheen bijten dàt is een groot kluifje.

Wanneer je aanvaard dat je de angst in de ogen kan, durft en zelf moet kijken om verder te gaan in je leven als – persoon – niet als geslacht – niet als ego – ik ben – niet als fysiek lichaam maar zeker als ONstoffelijk lichaam is het simpel en kan je vrijuit gaan leven.

De codes die ontcijferd moeten worden, die kan jij alleen ontcijferen als je er bewust van bent.

De wereld dus! 0 – om het in tarot termen te zeggen…

Het probleem begint wanneer je de ‘tools’ niet ziet of ze ziet maar ze niet kunt hanteren.

De oer elementen, de magische elementen van een magiër om magie te creëren, wie dat niet ziet, voelt en inziet kan het moeilijk krijgen met 5D dimensie waarnemingen.

We zijn allemaal helden en heldinnen in ons bestaan. In elk lichaam.

Ook al hebben we gekozen voor dit lichaam hier op aarde, wie gevoelig is, wie mediamieke eigenschappen heeft – van mens tot mens – van mens tot dier – van mens tot plant – van mens tot …, …, … gaat dit gevoeld hebben doorheen het leven, dààr bestaat geen enkele twijfel over!

We hebben immers gekozen om mee te maken wat we meemaken, we kunnen kiezen om deuren te openen naar de bron die in ons leeft.

Dàt is geweten en weet iedereen!

Alléén de kracht, het doorzetten en het echt ook kunnen vertalen in elk lichaam – zie hierboven – is een levenskracht en een levenskunst.

Iedereen vaart zijn route op zijn oerzee…

Vele mensen zijn zeer hoog bewust geboren!

– ik schrijf hier liever over hoger begaafd – niet in de relatie met het verstand maar wel in relatie met intuïtief gevoel en emotionele intelligentie én het bewust zijn van het ‘alles wetende’ dat iedereen bezit!

*waarmee ik niet wil zeggen dat vele mensen daarvan bewustzijn!

Hoger bewuste mensen hebben hoge energieën en hebben pratende zielen die andere zielsgenoten herkennen, ook hier – bewust – maar zeker ook heel veel ontmoetingen die onbewust zijn. – die kan je herkennen als – het is net of we elkaar al heel ons leven kennen, het voelt vertrouwd…

Dàt zijn bijzondere ontmoetingen die super intens kunnen zijn en ALTIJD het ‘alles wetende’ aanraken – ook hier weer bewust en zeer zeker het onbewuste en nog meer het onderbewuste en nog meer de schaduwkanten –

Bij zielenontmoetingen gaan er altijd deuren open naar de schaduwkant van de ziel, het hart en het fysieke lichaam! ALTIJD!

Dàt is waarom zo veel mensen ‘schrik’ hebben van de hogere energetische werelden en angst krijgen omdat het chaos creëert en de dualiteit van het aardse leven versterkt, op alle vlakken van het aardse leven!

De reis van de held is geen reis van vluchten in spirituele reizen, is geen reis van – op reis gaan naar Nepal – is niet opzoek gaan naar de heilige graal ergens ver weg in een ver land… NEE dàt is het niet!

Alles ligt in jezelf verborgen!

De pijn en het ongemak van verwerken, helen en geheeld worden door jezelf met hulp van andere is essentieel…

Als de angst wegvalt! Als het willen wegvalt! Als het ego wegvalt! Als er toegang is…

Heel contradictorisch en in absolute dualiteit en in absolute chaos kan jij jezelf vinden, altijd zonder angst!

MAAR je moet wel de juiste handelingen kennen en ze herkennen en ze goed weten te besturen.

Anders moet je er niet aan beginnen!

Ook al zit het in je eigenheid – nee – begin er dan niet aan! –

Iedereen weet dat of je lichamelijke crashes je toch op deze weg gaan zetten of je kinderen je op die weg gaan zetten of je huisdieren je op die weg gaan zetten dat je meestal eerst de – ziekenhuizen afloopt – dan de – klinische psychologische weg opgaat – maar al snel voelt dàt ‘er’ nog iets meer is…

Er is iets meer, altijd, we zijn energie!

Daar kunnen we niet omheen!

Zo beneden – zo boven – zo binnen – zo buiten – onstoffelijk – stoffelijk …

Dàt is het leven!

Pak de kans en ga in je eigen reis van de held…

Wel als het je eigentijd is!

Zo heb je verschillende levensfase die bekend staan als ontwaak momenten – tussen de 40 en 45 – dan ongeveer 10 jaar later en dan als laatste nog eens 10 jaar later.

Meestal net voor je sterft en net voor je conceptie/geboorte zijn de meest essentiële onstoffelijke momenten van je eigen alles wetende wijsheid.

Ontwaken doen we niet allemaal, maar het is wel een bijzondere reis daarnaartoe.

Die trouwens NOOIT snel gaat – ook al heb je het gevoel van wel.

Alles begint met 0 en eindigt met 0

Trouwens even heel even iets waar ik al lang iets wil over schrijven – wie veel last heeft van zijn lichaam kan je dit eens afvragen;

het chronische is vrijwillige verlamming en vrijwillige verstopping en ontsteking…

het pijnlijk bewegingsgestel is uit gestrekt worden tussen aarde en hemel

auto-immuunziektes hebben veel te maken met ‘het niet in je lichaam wonen’

Ik heb het allemaal gezien, ondergaan en op gerevalideerd…

Of zoals een vriendin me zei –

” Nu heb je een keuze, ga je jezelf blijven ‘opeten’ omdat je niet wil aanvaarden wie je echt bent?!, Je doet maar! Maar het is wel spijtig dat al dat weten weg zou gaan”….

Dus we hebben er iets aan gedaan, het was een zeer intense reis van 4 jaar en nog maar sinds een aantal weken ben ik volledig pijnvrij!

Dus!;

en kijk en luister !!!

Vanuit veel dankbaarheid geschreven op 13/08/2021 Vrijdag 13.06

Voor U veel liefde en succes gewenst.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s