spiritualiteit, chakra’s en karma, heb bekt goed maar wat is het dan…

Nu gaan heel veel mensen opzoek hé.

We zitten namelijk vast.

Je kan de ene na de andere goocheltruc vinden na de andere over chakra’s. De ene na de andere goocheltruc vinden over karma, en de ene na de andere goocheltruc vinden over transformeren, divinatie, van 3D naar god weet wat D en jawel je hogere zelf.

In mijn ogen net geen hocuspocus!

Hier dus beschreven zoals het is.

Niet meer of niet minder.

Maar deze schrijver is daar god weet hoeveel decennia in zijn leven al mee bezig!

Hé pas op het kan op korte termijn hoor, als je er aanleg voor heb en begot goed weet in welke schoenen je staat en goed weet hoe je je schoenen ook moet dragen!

Misschien ben ik van de oude stempel en ga ik de spiritualiteit nu even generaliseren, en dat wil ik eigenlijk niet, maar ik weet heel goed dat dit onderwerp zo persoonlijk is en je eigen spiritueel gegeven uitsluitend door jezelf kan gevormd worden.

Om het met andere woorden te zeggen in de woorden die hier beschreven staan – je hogere zelf ontmoeten – dan moet je al heel erg veel oefening, beleving, meditatie en verbindingen hebben kunnen leggen, goed kunnen vertalen en die dan ook nog op een realistische manier kunnen vertalen in de taal die u doet groeien als mens, ziel en met het aardse hart want anders krijg je een inborst die hoog is een zielsverbinding die hoog is maar wel een ongelukkig hart door trauma en dat ga je dus altijd mee nemen in je spiritueel werk.

als je echt aan die bruggen gaat bouwen is het gewoon kei hard aan jezelf werken op alle vlak in de hoogte de diepte en de oneindigheid.

maar het hoeft ook niet!

weet altijd als je met hogere verbindingen gaat werken dat in je hogere verbondenheid ook je hoofd hart en ziel er kan afgeknald worden.

daar is de wereld niet anders dan hier!

weet dat en ga er zo ook mee om!

energetisch werk vraag ook een nodige ethiek in mijn beleving van mijn spirituele eigenheid.

ethiek dat je aan de dag moet leggen, ook al ben je ‘boven’ aan het werk het gaat nog steeds door u als medium – ja ook als je oefent – en je gaat als vertaler zelf ook die krachten moeten leren kennen.

heel dikwijls lezen we over fijne en aangename vlot leesbare teksten over healing en spiritualiteit een vleugje wat ze eigenlijk doen.

sla er maar eens een goed naslag werk op na over de chakra’s tjonge daar zit alles in hoor – je gaat een wereld binnen stappen die op het eerste gezicht OHHHHHHHH – gaat geven en daarna leg je het boek weg omdat het gewoon fucking moeilijk en confronterend is.

En net daar zit de sleutel!

Wil je echt je hogere zelf leren kennen?

Ga dan fucking hard aan de slag met de realiteit en de algehele bewustwording van het leven en de universele wetten en gegevens.

Anders haal je zo een entiteit binnen of zelfs zoals ze zo mooi kunnen schrijven een ‘demoon’, en die krijg je zo gewoon als extratje.

Als je met de kleuren aan de slag gaat weet dat dat die trilling geven die je lichaam allemaal gaat opvangen en dus ook het mentale een invloed gaat geven.

Als je met mediatie aan de slag gaat weet dan dat je heel snel in het collectieve kan terecht komen en dat jij als je bewust bent van jezelf echt moet leren inpluggen op uw energetische contact trilling.

Dus!

deze tekst onderaan klopt! helemaal!

maar is niet voor beginners met een groot verlangen omdat ze gevoelig zijn aan – het meer aanvoelen –

deze tekst is voor gevorderde die al meer bewustwording hebben gecreëerd.

Dus geniet vooral van deze tekst – gedeeld door Lichtflits – via facebook.

“Je Hogere Zelf is een hoger dimensionaal aspect
dat fungeert als een brug tussen
deze opklimmende 3D-werelden
en hogere lichtwerelden.

Je Hogere Zelf is in zekere zin
je Beschermengel die waakt
over je ascensieproces.

Dit proces omvatte het incarneren
in een dimensie met een lagere frequentie,
een dimensie die wordt geregeerd
door een collectief afgescheiden
type bewustzijn.

Het pad van ascentie wordt bijgestaan
door het Hogere Zelf dat,
wanneer de timing goed is,
het proces van ontwaken voor
hogere frequenties van licht,
mogelijkheden en eenheidsbewustzijn begint.

Bij deze overdracht roepen we
het Hogere Zelf op om in het lichaam
af te dalen als een glorieuze goudoranje zon van licht.

Deze zon activeert en zendt
lichtcodes naar elk chakra,
van de kruin tot aan de basis.

Zodra dit is gebeurd, opent het Hogere Zelf
het innerlijke kanaal en gronden we
onze energie diep in de kristallijnen kern van Gaia.

Dan begint het Hogere Zelf
drie nieuwe krachtcentra
in het lichaam te openen
die essentieel zijn om het ascensieproces
voort te zetten naar hogere banden
van licht, kracht en gratie.

Steve Nobel”

Advertentie

3 gedachten over “spiritualiteit, chakra’s en karma, heb bekt goed maar wat is het dan…

 1. Esther, een lang verhaal van Steve Nobel, maar ik heb twijfels vanwege één zin: “in de taal die u doet groeien als mens, ziel en met het aardse hart want anders krijg je een inborst die hoog is een zielsverbinding die hoog is maar wel een ongelukkig hart door trauma en dat ga je dus altijd mee nemen in je spiritueel werk.”

  Deze zin is naar mijn gevoel en intuïtie niet in balans en daarmee valt het betoog in duigen. “De taal die u doet groeien” maar “wel een ongelukkig hart door trauma”. Mijn gevoel zegt dat deze 2 onderdelen die fundamenteel tegenstrijdig zijn en dus niet bij elkaar passen. Conclusie is dat een ongelukkig hart iedere positieve ontwikkeling van de ziel tegenhoudt. Eerst dient het trauma opgelost en geheeld te worden voordat de ziel verder kan groeien. Namasté.

  Geliked door 2 people

  1. Ja jij hebt helemaal gelijk!
   Ik zal even verduidelijken, inde Jungiaanse diepte psychologie werken we met de overlevingsstrategieën. Vanuit een trauma een ‘gekende’ overlevingsstrategie gebruiken om een trauma te kunnen behappen en te kunnen overleven. Mensen die de weg naar ‘huis’ nog goed kennen gaan die gebruiken en gaan bij elke moeilijkheid daar naartoe.
   Je oefent met andere woorden in je transcendente talent vanaf je geboren bent door aardse trauma’s die je hebt opgelopen.
   Die oefening maakt je ook een medium, maar wel met de nodige trauma’s in je hart en ziel als mens hierop aarde.
   Maar je kan echt wel als medium goed transcendente informatie halen en vertalen.
   Daar hebben heel veel mediums wel eens last van – ook ik kom mijn onverwerkte stukken ook daar in de universele informatie tegen – , maar ik weet door het lange Jungiaanse verhaal van mij wel wat ik dan moet doen om mijn transcendent kanaal zuiver en licht te houden en dat aards in mijn hart en ziel te healen.
   Dàt is zo dubbel in het werk als medium!
   Persoonlijk ruik ik het bijna een aan medium die net dat doet en ik wens als ik naar een medium ga niet die energie mee naar huis te nemen…
   Trouwens als we nog een stapje verder gaan: de gidsen die ik heb en mag ontmoeten en ga raadplegen die toets ik ook af op dit gegeven, want hoe mijn gidsen zijn – gestorven – bijvoorbeeld heeft ook invloed op mijn vertrouwen en geloof en beleving van de informatie die ik van hen krijg en mag doorgeven.

   Dus ja je hebt gelijk!
   helemaal gelijk…

   zie het is niet hapklaar die spiritualiteit….

   Dankjewel Jan Willem!
   XXX

   Geliked door 2 people

   1. Ik kan hiermee uit de voeten hoewel ik deze details van Jungiaanse dieptepsychologie niet ken. Maar met mijn benadering komt ik op hetzelfde uit. Dat helpt mij ook in mijn huidige behandeling die ik nu geef en je weet om wie het gaat. Dankjewel Esther!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s