Ons Fientje appelsientje is er niet meer…


Ik heb ze niet kunnen redden, ik heb ze niet …

ze is gestorven door een hartinfarct…

Dju, wat doet dit pijn zeg…

9 september 2011 begon onze westie reis
– even later was ik zwanger – wonder boven wonder –

vandaag is ze gestorven op 9 maart 2020
ze moest volgende maand 9 jaar worden.

ze is net 8 jaar en half bij ons geweest…

zaterdag deden we onze laatste wandeling,

zondag op maandag nacht s ze overleden net voor haar bench…

En ik ben ziek van verdriet…

Advertentie

5 gedachten over “Ons Fientje appelsientje is er niet meer…

 1. Lieve Esther, niet alleen gecondoleerd maar ook een reactie van mij uir dat ik exact weet wat je is overkomen met je zielenmaat en heengaan van dit familiedier. Ik kan je verzekeren dat je er over heen komt omdat ik in de loop van afgelopen jaren twee lievelingskatten (Perzen) ben kwijt geraakt en nu weet dat ik zo’n hechte zielenband met me hebben gehad dat ze eeuwig bij mij zullen blijven omdat we een zielenfamilie vormen. Als ik helderziende was, had ik ze in huis kunnen zien zitten op een kast of ergens anders, want er zijn mensen in mijn huis geweest die ze hebben gezien. Ik was onmogelijk heftig verdrietig en heb een ogenschijnlijk urenlange huispartij in de dierenkliniek meegemaakt, een tranenstroom die net meer te dempen was. Ik ken dus je pijn, maar na een jaar is het bij mij overgegaan en voel ik dat het goed was dat ze – twee achtereenvolgende perioden in huis – gelukkig waren. want ze hebben met eigen ogen gezien dat we een zelenband hebben die dus eeuwig zal blijven bestaan. Daarom waren katten ook heilige dieren in het antieke Egypte van de farao’s. Katten en honden hebben een functie bij de mens – opname van negatieve energie (want zo zijn ze gebouwd).
  Ik hoop dat ik je hiermee een beetje heb kunnen geruststellen.
  Sterke lieve sther.

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel Jan Willen, jij zegt iets wat ik al vermoede… ik kom er later nog op terug via een privé mail als het mag…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s